yildirim159
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft Cracked'e nasıl skin yükleyebilirim ? Bilen varsa söylesin lütfen.
Katılıyorum. Bütçemiz yetmiyor olabilir. Yani ben bu geçen birkaç ay içinde alacaktım fakat ailevi sıkıntılardan dolayı alamadım. Ama önümüzdeki ay içinde alacak kadar normalleşir durumumuz.Yükleyemezsin. Ayrıca üstüne yüklenmeyin, belki bütçesi yetmiyor olabilir size ne arkadaşım.
Mineshafter öldüAslında yükleyebilirsin fakat diğer karakterler [Premium veya Oyuncular] senin skinini göremez işte sana ayrıntılı bir anlatım;
İmza; Naympeks
1] İlk Adım Google Amcamıza "MineShafter" Yazarak O Siteye Giriş Yapmaktır.
![]()
2] Giriş yaptığınız an ortada bir kısım da "Get Started" diye bir yazı göreceksiniz ona tıklayınız.
![]()
3] Sonra çıkan işlemleri gerçekleştirmelisiniz tabi ilk olarak kayıt almalısınız.
![]()
4] İlk olarak girişimizi yapalım. "Login" kısmına sol tıklıyalım.
![]()
5] Gelecek yere girişimizi yapalım. Eee kaydımız yoksa ilk olarak bir kayıt alalım. "e-posta adresi" kısmına e-posta adresimizi yazalım herhangi bir kendinize ait e-posta olur!
![]()
6] Şimdi şifremizi oluşturalım ve "Bitti" yerine sol tıklayalım.
![]()
7] E-Posta'mıza gelen onayı onaylayalım ve oradaki linke sol tıklayarak girişimizi yapalım.
![]()
8] Girişimizi yapmış bulunmaktayız. Şimdi işlemleri yapalım.
![]()
9] İşte Yapacağımız İşlem Çizelgesi. Girişimizi yaptık! Şimdi ayarlara gidelim.
![]()
10] Ayarlara gittik ve Pelerin dahi olmak üzere tüm bilgileri dolduralım ve hepsine "Save" diyelim.
![]()
11] MineShafter'e özel Minecraft.jar'ını indirmeye gidelim şimdi o olmazsa olmaz.
![]()
12] Böyle bir uyarı gelirse hiç meraklanmayın milyonlarca kez kullanılmış site hile virüsü gibi bir durum yok. Crack iken ben bile kullandım
![]()
13] Şimdi onu masaüstü'ne alıp açalım ve girişimizi yapalım.
![]()
14] "Play" düğmesi veya tuşcuğuna tıklayalım.
![]()
15] ve işte son madde Herhangi Bir Sunucuya Giriş Yapalım. Ben sadece pelerin yüklemiştim. Skinkide yüklerseniz "mcskinsearch.com/"dan yükleyebilirsiniz.
![]()
Umarım beğeni gelir canım onun umuduyla anlattık!
<-> Bu Kullanımın Zararları <->
Haram: %00,0
Çalmak; %00,0
Gördüğünüz gibi zararı yoktur. İman Power'iniz eskisi gibi sabit kalır.
MineShafter hala yaşıyor.
![]()
güldürdünPremium Alıcaksın Eğer almazsan
![]()
AYNEN yoksa para sıkıntısı felan değilAyrıca unutmadan türk aileleri internetten alışveriş (oyun alma) şeylerine pek sıcak bakmıyor
Katılıyorum... Hem Benim ailem bana oyun almıyor crack indirdim skinli olarak hava atıyorumMineShafter hala yaşıyor.
![]()
Doğru.AYNEN yoksa para sıkıntısı felan değil![]()
Senin skinini görmüyorlar farkındamısın .-.Katılıyorum... Hem Benim ailem bana oyun almıyor crack indirdim skinli olarak hava atıyorum![]()