[Acil] WG Kullanmadan Kırılmayı ve Build önleme?

Bluesia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverımda mv kodları ile dünya yaratıyorum. Sehir(Spawn), Orman, Klan Savasi ve Parkur olarak 4 world'üm var. Sehir(spawn)da market ve benzeri şeyler bulunuyor, market, deniz, balık tutma alanı gibi düşünürsek biraz büyük bir alan. (hg haritası gibi düşünün) ben bu spawn world'de blok kırmayı ve koymayı nasıl engellerim?

ve diğer konuma bakmak için: https://forum.gamer.com.tr/konu/ser...em-buluyor-resim-içeride.217334/#post-1140350

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapabilirsin.
Mesaj da gelmesini istersen ayarlayabilirim ama oplarda kıramıyor skriptte oerm işini hala çözemedim.
Kod:
on break:
cancel event

Bluesia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gamemode 2 :)
Edit: Ayrıca Neden World Guard Kullanmak İstemiyorsun ?
Hocam harita baya büyük başından sonuna kadar wglemek epey zahmetli olacak.

Skript ile yapabilirsin.
Mesaj da gelmesini istersen ayarlayabilirim ama oplarda kıramıyor skriptte oerm işini hala çözemedim.
Kod:
on break:
cancel event

Böylemi bosluklari sen hallet artik

Kod:
on break:
    if player has permission "op":
    else:
        cancel event

Script yazmayı ve çalıştırmayı henüz bilmiyorum. Scriptin tam halini verebilirseniz, çalıştırmayı öğrenebilirim.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam harita baya büyük başından sonuna kadar wglemek epey zahmetli olacak.

Script yazmayı ve çalıştırmayı henüz bilmiyorum. Scriptin tam halini verebilirseniz, çalıştırmayı öğrenebilirim.
Ben sunucumda kullanıyordum yaptığımı.
Bak şimdi önce skript pluginini intir serveri aç kapa onun klasörü gelecek onun içine gir skripts klasörüne gir sonra oraya bir not defteri oluştur içine şunu kopyala yapıştır
on break
cancel event
Sonra ismini wg.sk olarak kaydet servere gir server açıksa /skript reload wg yaz kapalıysa aç hiçbirşey yazmana gerek yok öyle kullan.

Bluesia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben sunucumda kullanıyordum yaptığımı.
Bak şimdi önce skript pluginini intir serveri aç kapa onun klasörü gelecek onun içine gir skripts klasörüne gir sonra oraya bir not defteri oluştur içine şunu kopyala yapıştır
on break
cancel event
Sonra ismini wg.sk olarak kaydet servere gir server açıksa /skript reload wg yaz kapalıysa aç hiçbirşey yazmana gerek yok öyle kullan.

peki bu işlem bütün worldlerde mi geçerli olacak yoksa sadece kullandığım spawn worldünde mi? 4 adet world var server'da. Şehir(spawn), Savaş Arenası(ayrı world), orman(ayrı world) parkur(ayrı world)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki bu işlem bütün worldlerde mi geçerli olacak yoksa sadece kullandığım spawn worldünde mi? 4 adet world var server'da. Şehir(spawn), Savaş Arenası(ayrı world), orman(ayrı world) parkur(ayrı world)
Sanırım tüm heryerde plugin gibi düşün bu dediğimi.
Belki oda ayarlanabilir ama skriptte o kadar uzman değilim.

Bluesia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
devasal bir alana wg nasıl atacağım bilmiyorum ama deneyeceğim, teşekkürler çaban için :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Kardeşim Sen Tam Olarak Ne İstiyorsun Anlatamadın Galiba Hani Spawnda Kimse Bişi Kıramasınmı İstiyosun Eğer Öyleyse Direk Gamemode 2 Yap Kıramasınlar Skript İle Olacak İş Degil.

Bluesia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Bluesia kirmak istemediğin hersey spawndaysa yani spawnda kırılması gerekli birsey yoksa /spawn yaz ardindan /rg flag __global__ build deny yaz yeterrli. Bu buildi sadece spawn dunyasinda kapatacaktir. Yani spawn dunyasinin ismi flat iste flatta build kimse yapamaz.
Teşekkür ederim mesajın için, dün gece baya bi uğraşıp wg attım, bu gün bakacağım olmuş mu diye. olmamış ise verdiğin kodu yaparım. :)
Kardeşim Sen Tam Olarak Ne İstiyorsun Anlatamadın Galiba Hani Spawnda Kimse Bişi Kıramasınmı İstiyosun Eğer Öyleyse Direk Gamemode 2 Yap Kıramasınlar Skript İle Olacak İş Degil.
Özet: 4 Tane dünya var server'da, spawn'ın bulunduğu dünyayı kırılmaya ve build'e kapatmak istiyorum. bütün dünyayı. çünkü spawn tek bir dünya.