Pazar Sohbeti (Bonus) | Zorinkun

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba Millet!
Bu gün Pazar Sohbeti adlı röportaj serimizin bonus bölümü ile sizlerleyiz. Bu günkü konuğumuz @Zorinkun ! Kendisi tanınmış üyeler arasında en çok mesaj atan ve en çok puan alan üyemiz. Biraz garip ve zevkli bir sohbet oldu. :) Fazla lafı uzatmıyorum ve sohbetimize geçiyorum

Merhaba; bize kendinden bahseder misin? Zorinkun kimdir?
Zorinkun;
Zorinkun, Zorin OS adlı işletim sisteminden türemiş bir kişidir. Kan içmeyi çok seven, önceleri Satanist olan, kızlara yavşamakta pro olan, genellikle yabancı müzik dinleyen, amatör oyun hackeri, sıradan bir insandır.

Hobilerinizden biraz bahseder misiniz?
Zorinkun;
Tabiiki de ilk başta kan içmek ve bilgisayar başında vakit geçirmek. Basketbol oynamak, televizyon izlemek, evde yalnız başımayken çıplak dolaşmak, teknolojik aletleri fetişlemek, pizza yemek (I love pizza <3), YouTube'da
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
olmak üzere yabancı kanalları takip etmek ve videolarını izlemek. Gülmek, eğlenmek, kızlarla vakit geçirmek, onlarla yatmak. Normal bir insanın seveceği her şeyi seviyorum işte ^.^

Örnek aldığın kişiler var mı? Varsa kimler?
Zorinkun;
Marilyn Manson. Başkalarını örnek aldığımı sanmıyorum.

MinecraftTürkiye Forum'dan nasıl haberdar oldun?
Zorinkun;
Oyuna ilk başaldığım zamanlardı. O zaman tabi noobduk. Oyunun Türkçesini indirmek için Google'ya "Minecraft Türkçe" yazdım. İlk başta bu forum vardı. Merak ettim baktım. Buldum işte burayı böyle.

MinecraftTürkiye Forum senin için ne ifade ediyor?
Zorinkun;
Eğlenceli vakit geçirebileceğim bir yer.

Bir kaç kere kullanıncı adını değiştirdin. Bunun nedeni ne?
Zorinkun;
Yavaş yavaş gözüme kötü gelmeye başladılar. Bu yüzden.

Kullanıcı adının bir anlamı var mı?
Zorinkun;
Yok diyemeyiz ama var da diyemeyiz. Sadece Zorin OS işletim sisteminden özendim ^.^

Forumda yetkili olmayı düşünüyor musun?
Zorinkun;
Olamayacağımı düşünüyorum çünkü 23 uyarım var. Kurallara fazla uymuyorum yani. Ama yine de yetkili olsaydım elimden geleni ardıma koymazdım.

En çok mesaj ve en fazla puanı olan üyesin fakat en fazla beğenide ikinci sıradasın birincilik hedeflerin arasında mı?
Zorinkun;
Evet. Fakat onlar benim için pek de önemli değil. Ben burada eğlenerek, vakit geçirerek o kadar mesaja, puana, beğeniye ulaştım. Eğer amacım foruma en ünlü üye olmak olsaydı o zaman çok büyük şeyler yapardım. Bol bol çekiliş vb... şeyler. Ama yapmıyorum çünkü amacım o değil. Bu hesabımla 1 yıldır bu forumdayım. 1 yılda buralara kadar geldim ^.^

Animeleri seviyorsun sanırım. Animeler hakkında düşüncelerin nelerdir?
Zorinkun;
Çizgi filmlerden kat kat daha güzel olması. Çizgi filmlerde bir olay bitiyor ardından başka bir olay geliyor. Fakat animelerde öyle değil. Kısacası; Anime candır, gerisi patlicandır.

Son olarak söylemek istediğin bir şeyler var mı?
Zorinkun;
Benim hala Satanist gören Müslüman oğullarına selamlarımı yolluyorum.
Ha, benimle röportaj yaptığın için teşekkür ederim iyi günler ^.^

Kendisini bu hoş ve sıra dışı sohbeti için teşekkür ediyorum. :) İyi forumlar.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorinkun, Zorin OS adlı işletim sisteminden türemiş bir kişidir. Kan içmeyi çok seven, önceleri Satanist olan, kızlara yavşamakta pro olan, genellikle yabancı müzik dinleyen, amatör oyun hackeri, Sıradan bir insandır.
Sıradan insanlar , kan içen , Önceleri satanist , Kızlara yavşamakta pro mu oluyor .-.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Zorinkun, Zorin OS adlı işletim sisteminden türemiş bir kişidir. Kan içmeyi çok seven, önceleri Satanist olan, kızlara yavşamakta pro olan, genellikle yabancı müzik dinleyen, amatör oyun hackeri, Sıradan bir insandır.
Sıradan insanlar , kan içen , Önceleri satanist , Kızlara yavşamakta pro mu oluyor .-.
Hayır. Sıradan insan dediğim sıradan bir insanın sahip oldukları şeylerin aynılarına sahibim beyin, kalp, böbrek vs... falan .__.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kan içme dışında evet tipik sapık bir erkek modeli :|