Yeni kanalıma desteklerinizi bekliyorum.

Oynabi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar, yeni bir minecraft kanalı açtım, ama bu konuda tecrübesizim. şu an için klasik hayatta kalma serisi çekiyorum, 9 tane bölümü hazırlayıp 3 günde peşpeşe attım henüz bir izlenme yok. Sizden ricam, videolarıma bir göz atıp, beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyleri yazmanız ki daha güzel videolar çekebileyim. Kanalımın adresi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videolarının çoğunu izledim, zevk almadım değil. Güzel olmuş. Ancak sana bir öneri: Mesela Minecraft Lets Play'inde 10. bölümün başlığı Ahır ve bölümde sadece ahırı bitirip, videoyu da bitiriyorsun ve süreye bakıyorum 15 dk.
Daha da oyalanmaya çalış ve 30 dk.'nın altına inmesin videolar.

Başarılar. Bu Gaming tutar.

Oynabi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aslında 15 dakikanın üstüne çıkmamak için çok yırtındım, normal oynasam oyalanmaya gerek yok gerçekten bir sürü iş var yapılacak oyunda, ilk başta 3 tane video çekmiştim 20 dakika küsür, sonra yabancı popüler lets play serilerine baktım 15 dakika falan sürüyor, bide kız arkadaşıma izlettim minecraftan anlamaz, ama birsürü kanalı takip ediyor, onun önerisi 15 dakika yapmam gerektiğiydi çünkü insanların çok fazla vakti olmaya bilir atıyorum otobüste izler uyumadan izler uzun olursa gözü korkar izlemez falan dedi, bende düşününce mantıklı geldi, zaten minecraft 1 gün 20 dk ediyor, videolarımda 1 minecraft iş günü oluyor :) o yüzden yani yoksa uzun çekmek benim işime geliyor işler bitmiyor çok hızlı oynamak zorunda kalıyorum ama çok sağol beğendiğin için ve önerin için dikkate alıcam. Süreyi biraz daha arttırabilirim, diğer arkadaşlarında önerilerini bekliyorum.

Son düzenleme:

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında 15 dakikanın üstüne çıkmamak için çok yırtındım, normal oynasam oyalanmaya gerek yok gerçekten bir sürü iş var yapılacak oyunda, ilk başta 3 tane video çekmiştim 20 dakika küsür, sonra yabancı popüler lets play serilerine baktım 15 dakika falan sürüyor, bide kız arkadaşıma izlettim minecraftan anlamaz, ama birsürü kanalı takip ediyor, onun önerisi 15 dakika yapmam gerektiğiydi çünkü insanların çok fazla vakti olmaya bilir atıyorum otobüste izler uyumadan izler uzun olursa gözü korkar izlemez falan dedi, bende düşününce mantıklı geldi, zaten minecraft 1 gün 20 dk ediyor, 5 saatte char uyusun 15 minecraft iş saati :) ediyor, o yüzden yani yoksa uzun çekmek benim işime geliyor işler bitmiyor çok hızlı oynamak zorunda kalıyorum ama senin önerinide dikkate alıcam sağolasın. Bu konu hakkında başka görüşlerede açığım.

Popüler Lets Play'ler mi arıyorsun, Burak Oyunda. Her videosu 30 dk.+.
Göz korkutur 30dk. ama 15 dk. korkutmaz diyorsun bir yandan da haklısın. Allah nasip ederde 1.000 abonen filan olursa 20 dk.'lık videolarını ( 15 değil 20 dk. çek ) 30 dk.'ya çekersin, zaten abonelerin seni tanıdıklarından zevkle izlerler diye düşünüyorum.

Oynabi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Popüler Lets Play'ler mi arıyorsun, Burak Oyunda. Her videosu 30 dk.+.
Göz korkutur 30dk. ama 15 dk. korkutmaz diyorsun bir yandan da haklısın. Allah nasip ederde 1.000 abonen filan olursa 20 dk.'lık videolarını ( 15 değil 20 dk. çek ) 30 dk.'ya çekersin, zaten abonelerin seni tanıdıklarından zevkle izlerler diye düşünüyorum.
Evet burak oyundaya baktım maşşallah onda çene var ben de çene yok o yüzden yapılara ağırlık verip farkı kapatmaya çalışıyorum :) söylediğin çok mantıklı, şimdilik böyle alıştırma oluyor bana, zamanla heyecan ve stress azalsın 30 dk lık videoda çekerim inş, şimdilik video çekerken stressli olyorum çok doğal bi halim değil, şu video işini daha iyi kavrayayım biraz abonem olsun 30 dakikayada çıkarım inş, ama diğer videoları 20 dk lık yapabilirim

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tagleri çok koy partner ol bir ağ ile farklı forumlara kanal tanıtımı yap benim 170 subsli hesap vardi gitti bitti yeni açtım 17 abone bide yeni çıkan oyunları oyna

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet burak oyundaya baktım maşşallah onda çene var ben de çene yok o yüzden yapılara ağırlık verip farkı kapatmaya çalışıyorum :) söylediğin çok mantıklı, şimdilik böyle alıştırma oluyor bana, zamanla heyecan ve stress azalsın 30 dk lık videoda çekerim inş, şimdilik video çekerken stressli olyorum çok doğal bi halim değil, şu video işini daha iyi kavrayayım biraz abonem olsun 30 dakikayada çıkarım inş, ama diğer videoları 20 dk lık yapabilirim

Kolay gelsin, takibindeyim.

Oynabi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tagleri çok koy partner ol bir ağ ile farklı forumlara kanal tanıtımı yap benim 170 subsli hesap vardi gitti bitti yeni açtım 17 abone bide yeni çıkan oyunları oyna
sağol önerilerin için, tagları iyi bir şekilde koymaya çalışıyorum, şu an için kanalımada en sevdiğim oyun minecraft üzerinden gidicek, nabız tutuyorum pratik yapıyorum kendime güvenim geldiğinde başka videoda çekerim inş. Ama şu an için derdim çok izleyiciden ziyade gelen izleyicilerin bölümleri sevmesi, yoksa 1 milyon izleyicinin videolarımı izleyip vaktimi çaldın diye bana küfretmesini hiç istemem :)

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraftı azalt benden demesi git yabancısından tut türküne bütün kanallarda minecraft videosu var insanlar sıkıldı artık minecrafttan bak büyük kanallara 3-4 günde bir tane minecraft videosu koyarsa koyar oda küçük çocuklar için

Oynabi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraftı azalt benden demesi git yabancısından tut türküne bütün kanallarda minecraft videosu var insanlar sıkıldı artık minecrafttan bak büyük kanallara 3-4 günde bir tane minecraft videosu koyarsa koyar oda küçük çocuklar için
evet farkındayım çok fazla minecraft videosu var, lakin en sevdiğim oyunda minecraft o yüzden iyi kötü biraz abonem olursa kendime güvenim gelir ve başka oyunda çekerim ama şu an minecraft ta ısrarlıyım, aslında bitane daha blok tabanlı bir oyun var robloxa benziyor daha yeni pek bilinmiyor ona bir el atıcam ne zaman bilmiyorum.

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet farkındayım çok fazla minecraft videosu var, lakin en sevdiğim oyunda minecraft o yüzden iyi kötü biraz abonem olursa kendime güvenim gelir ve başka oyunda çekerim ama şu an minecraft ta ısrarlıyım, aslında bitane daha blok tabanlı bir oyun var robloxa benziyor daha yeni pek bilinmiyor ona bir el atıcam ne zaman bilmiyorum.
benden demesi ama yinede minecraft çok çekme çek bi bf4 çek bi simcity 5 çek bi cs:go çek bi civilization 5

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence de video sürelerini biraz daha uzalt kardeş.Survival tek başına olmaz zaten Smash,Hunger Games falan çek bence biraz da onlar da oldu mu bence bu kanal tutar.Başarılar! :)