emireymen123
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
hoşgeldin kardeşim sana bi sorum var üye olurken karşılaştığın hatada Adapter diye bi yazı varmıydı ?
Bir hata geliyordu sonra sayfayı yeniden yükleyince Enderman çıkıyordu.hoşgeldin kardeşim sana bi sorum var üye olurken karşılaştığın hatada Adapter diye bi yazı varmıydı ?
ha aynı hata değilmiş o zamanBir hata geliyordu sonra sayfayı yeniden yükleyince Enderman çıkıyordu.![]()
Gencler Reklam Nasıl vericem anlata bilen warmı![]()
Tam oku reklam ile ilgili Ercan abiye mesaj gönderiyorsun.Onu Biliorm Reklam Vere tıklıorm ondan sonra bi sayfa açılıor nereye tıklıcamı bilmiorm
Çiçek adam?Ve işte! MinecraftTurk forumlarının yüce dağlarının ardındaki güneş ışığını kesen kahraman! @Baturkmez !
(Hani çok şairim ya.)
Foruma hoşgeldin. Bu iki yıllık eski kullanıcı sana iyi forumlar diler.:alay:
Bu arada benim mesajımı gördüğün yerde mutlaka çiçeğim vardır. Bu yüzden bana buralarda "çiçek adam" filan derler. B)
(Her ne kadar amacım çevreciliğimi simgelemek olsa da.)
![]()
Vallahi ben daha yeni öğrendim çiçek adam konusunu.Ve işte! MinecraftTurk forumlarının yüce dağlarının ardındaki güneş ışığını kesen kahraman! @Baturkmez !
(Hani çok şairim ya.)
Foruma hoşgeldin. Bu iki yıllık eski kullanıcı sana iyi forumlar diler.:alay:
Bu arada benim mesajımı gördüğün yerde mutlaka çiçeğim vardır. Bu yüzden bana buralarda "çiçek adam" filan derler. B)
(Her ne kadar amacım çevreciliğimi simgelemek olsa da.)
![]()
Bi ara mc atarız :-PTeşekkürler.![]()