Annem

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende eskiden espiri yapmaya çalışmıştım o günden beri de yapmıyorum :D Büyükler şakadan anlamıyorlar :D Mesela bende şöyle bir şey demiştim :
–Anne
–Ne
–BenÇeki(Yazılımını hatırlamıyorum :D) Chen olsaydım çocuğumun ismini Sui koyardım.
–Neden *Kaşları çatar*
–Çünkü SuiChen'e yılan bile dokunmaz AsASqtqtwQyqtqqweqS
–*Sinirli bir şekilde*özür dilerim çocuk ismi öyle diye kimse dokunmayacakmı ona salak.
Bu benim son espirimdi :D

Hayal Ettiğim :
–Anne
–Efendim oğlum
–BenÇeki(Yazılımını hatırlamıyorum :D) Chen olsaydım çocuğumun ismini Sui koyardım.
–Neden *Merak eder*
–Çünkü SuiChen'e yılan bile dokunmaz AsASqtqtwQy:DqtqqweqS
:D:D:D:D:D

:(

Thanatos71

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende eskiden espiri yapmaya çalışmıştım o günden beri de yapmıyorum :D Büyükler şakadan anlamıyorlar :D Mesela bende şöyle bir şey demiştim :
–Anne
–Ne
–Neden *Kaşları çatar*
–Çünkü SuiChen'e yılan bile dokunmaz AsASqtqtwQyqtqqweqS
–*Sinirli bir şekilde*özür dilerim çocuk ismi öyle diye kimse dokunmayacakmı ona salak.
Bu benim son espirimdi :D

Hayal Ettiğim :
–Anne
–Efendim oğlum
–Neden *Merak eder*
–Çünkü SuiChen'e yılan bile dokunmaz AsASqtqtwQy:DqtqqweqS
:D:D:D:D:D

:(
Benim annem yine gülerdi acıdım sana :(

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim annemin bana bir sözü vardı sanırsam 2960 yılında tutacak :| Dilek balonu uçurdum şansım yaver gider inşallah ._.
+ Alper .__. uyurken öp onu ev işleri yap istersen tanıdığının dükkanında çalış kalbini kazan

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Benim annemin bana bir sözü vardı sanırsam 2960 yılında tutacak :| Dilek balonu uçurdum şansım yaver gider inşallah ._.
+ Alper .__. uyurken öp onu ev işleri yap istersen tanıdığının dükkanında çalış kalbini kazan
Benim de annem özürlerimi kabul etmiyor. Az özür diliyorum çünkü %85 ben haklı oluyorum :)