GTA V : Tracey Hayat Kadını Çıktı :D Bölüm #3

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Büyük Bir Suç İşledim Sanırım Böyle Her Videoma İzlemeden Disslike Atılıyor.
Artık Takmıyorum Like Veya Disslike Videoları Atmaya Devam Kendi Kitlemi Oluşturduktan Sonra Onlar Bana Yeter.
Herneyse İyi Seyirler :)

Son düzenleme:

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani etiketleyecektin :D Verdil Like'ını.
Etiket Konuya Yapınca İşlemiyor Nedense Birinin Yorum Atmasını Bekleyip Aynen Şöyle Etiket Atıyorum :D
@Iskefiyeli61
@AtomTR @ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_@ ShouldToBe @VerectusGC@Prospekt@Laloww@unununium@Laizen@98IamLegend98 @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Minecrafter_Chromeo@Mantis11@mizore61 @HeroMineX @HeavenZ@__NiqhtRide__ @ColdFireTR @ByTheEfsane @ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ @KadirBerk @TheACT @MahmuTr @Bestia @Laizen @zombiespaceman1 @umut_ @Prospekt @owen_1 @WhoIsLance @Vienicome @cbg2002 @Schaffer79

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
neden başlangıç konuşman burak oyunda dan çalıntı acaba kendi tarzını oluştursan daha çok beğeni alırsın

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Etiket Konuya Yapınca İşlemiyor Nedense Birinin Yorum Atmasını Bekleyip Aynen Şöyle Etiket Atıyorum :D
@Iskefiyeli61
@AtomTR @ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_@ ShouldToBe @VerectusGC@Prospekt@Laloww@unununium@Laizen@98IamLegend98 @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Minecrafter_Chromeo@Mantis11@mizore61 @HeroMineX @HeavenZ@__NiqhtRide__ @ColdFireTR @ByTheEfsane @ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ @KadirBerk @TheACT @MahmuTr @Bestia @Laizen @zombiespaceman1 @umut_ @Prospekt @owen_1 @WhoIsLance @Vienicome @cbg2002 @Schaffer79
Ben yokum -,-

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden başlangıç konuşman burak oyunda dan çalıntı acaba kendi tarzını oluştursan daha çok beğeni alırsın
Hello Arkadaşlar falan desem kendi tarzım olur mu ?
Tövbe.[DOUBLEPOST=1408729295,1408729260][/DOUBLEPOST]
Bundan Sonra Varsın Dostum :p :)[DOUBLEPOST=1408729343][/DOUBLEPOST].s .s
Kanalın adını fail oyuncu mu koysam acaba :D