Mübarek Konuşmalar Kaynaşmalar :P

Laloww

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animenin adı : Rosairo to Vampire istersen başla gürkan :p

Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O lisede okumak ve gazete kulübünde olmak isterdim. B)
Ve böylece Mizore'yi tavlamaya çalışırdım. B)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şimdi ki Anime önerim = Danshi Koukousei no Nichijiou.
Çıktığı yılın en iyi animesi seçildi ve tamamen komedi bir Anime.
İzleyin pişman olmayacaksınız.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ulan Moko'nun sevgilisi olmak vardı... :p

Moka
Ben olmak istemezdim zaten O Tsukuneyi neden sevdiğini anlamakta hiç de zor değil.
Ciddi söylüyorum siz animeyi bitirin sizde anlayacaksınız.
Normal de Moka sevmez Tsukuneyi fakat insanların dünyasın da yaşadıkalrı Tsukunenin arkadaş canlı olması ve en büyük etken Tsukinenin
kanını çok sevmesi.İşte bu yüzden Tsukuneyi sevmeye başladı kanından dolayı git gide ona karşı bir şeyler hissetti ve işte böyle öpüştüler.
Eğer biz de O lise de olsaydık Moka bizi de severdi daha doğrusu Tsukine değil de biz Mokayla karşılaşsaydık biz den de hoşlanacaktı çünkü O bir Vampir biz de insanız ve kanımızı çok seviyor.

Laloww

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moka
Ben olmak istemezdim zaten O Tsukuneyi neden sevdiğini anlamakta hiç de zor değil.
Ciddi söylüyorum siz animeyi bitirin sizde anlayacaksınız.
Normal de Moka sevmez Tsukuneyi fakat insanların dünyasın da yaşadıkalrı Tsukunenin arkadaş canlı olması ve en büyük etken Tsukinenin
kanını çok sevmesi.İşte bu yüzden Tsukuneyi sevmeye başladı kanından dolayı git gide ona karşı bir şeyler hissetti ve işte böyle öpüştüler.
Eğer biz de O lise de olsaydık Moka bizi de severdi daha doğrusu Tsukine değil de biz Mokayla karşılaşsaydık biz den de hoşlanacaktı çünkü O bir Vampir biz de insanız ve kanımızı çok seviyor.
Ben şu an bitirdim ve sana katıldım bi an.o cadıyla strobusso mudur nedir onların adını unutuom :p