Mulfucer
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
tüy düşüşü olan biriyse dayanamıyomuEvet bizzat kendim yaptım bazıları hileyle olur diyolar ama
tüy düşüşü olan biriyse dayanamıyomuEvet bizzat kendim yaptım bazıları hileyle olur diyolar ama
Hatamız olabilir bu 1
öncelikli olarak bize ve köylüye saldırır.
Evet okadar derin problem ?tüy düşüşü olan biriyse dayanamıyomu
Hiç Wither İskeleti bulmayı denedinmi. İskeletini bulması Ayrı dert Kesmesi ayrı detaz gözüktügunu zannetmiyorum
Kesmesi yine iyi ama bulması cok sorun sanırım şöyle bir şey yapsak olabilir:Hiç Wither İskeleti bulmayı denedinmi. İskeletini bulması Ayrı dert Kesmesi ayrı det
ipeksi ile spawnerlar alınmaz diye biliyorum benKesmesi yine iyi ama bulması cok sorun sanırım şöyle bir şey yapsak olabilir:
Dünyada iskelet spawner bulup ipeksi ile cıkartmak
sonra nethere gidip yerleştirmek (netherde spawnlanan iskeletler %lik farkla wither skeleton oluyor ondan işe yaraya bilir hiç denemedim
Bazı Survival Serverlarda Varipeksi ile spawnerlar alınmaz diye biliyorum ben
İpeksi dokunuş özelliği ile alınmadığının farkında. Olabilir manasında yazdı onu.ipeksi ile spawnerlar alınmaz diye biliyorum ben
Yo minecraft hayal gücüne dayalı bir oyun zor kavramı orda geçmez wither ı 6x6 obsidyenle kaplı bi alana hapset üstüne düz bir kule çık 6x6 lık örs düşür neresi zor şimdi bunun ?fakat witherın kafasına çok zor düşürürsün![]()
Ben bilgisayarımda video çekmeye kalkarsam düz dünyada 1 fps ile zor oynarım.zor değilse bana bi video çek hiç duraklatmadanda göriyim
Etrafa FırlatıyormuCanı sanırım %40 dan aşağı indiğinde kalkanı açılıyor,etrafa birşeyler fırlatıyor vb. ekleyin bunları
Bilmiyordum%40 a inmese bile fırlatıyo![]()
ben survivalda arkadaşla köy bulmuştum gamemode a geçip wither çıkardım arkadaş bilmiyodu madendeydi köy mahvolmuştuBilmiyordum![]()