SonOyuncu [1.8.9] Skyblock Abyss& Survival Titanyum & Mini Oyunlar & Özel Launcher ve Hile Koruması

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kelle avcisi sanirim turkcesi bu ingilizcem iyi degildir neyse evet haklisin hackli adamlari ezmek bi eglenceli oluyo sende benim kafadasin zaten gc yi de seviyorsun hakket lan yakiniz kafa olarak ama srn sneak la daha ii anlasirsin o da animeci
ruh avcısı anlamına gelir ve açıkçası gc yi pek sevmem

warman11111

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildigimi bildigini biliyorum ama bence soylemene gerek yoktu :D

Son düzenleme:

KaaNUmaY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım @IRFN a garezin var. @IRFN a garezin olmasını anlarım da niye örnek almasınlar ? Türkiye'de zaten kaliteli sunucuların sayısı azken dahada mı azalsın ? Ha bu arada aglamak değil ağlamak.
:) Böyle kişilere cevap yazmanıza bile gerek olduğunu düşünmüyorum. Özentilik ile Örnek almayı birbirinden ayrıt edemeyen bir minik kardeşimizden ne beklenebilirki. O yüzden muhatab olmaya gerek yok :).

Romeo_Mp3

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım @IRFN a garezin var. @IRFN a garezin olmasını anlarım da niye örnek almasınlar ? Türkiye'de zaten kaliteli sunucuların sayısı azken dahada mı azalsın ? Ha bu arada aglamak değil ağlamak.
Kardeşim Benimde Sunucum Var Ve Gayet Başarılı Hatta Son Oyuncudan Sonra En İyi Serverlerden Birisi. Diyebilirim Ama Ne Buildi Yaparsak Yapalım IRFN denilen Kişi Özenti Diyip Duruyor
GİBİ:
.