Minecraft premium hata

ilker tan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft premium hesabıma bayadır girmiyordum

Bugünlerde girmeye çalıştığımda;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Böyle bir şey çıkıyor PLAY DEMO diye

Üstelik benim kendi yaptığım skin değiştirilmiş minecraft.net e girdiğimde profile den değiştiriliyodu giirdiğimde bunlar çıkıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hiçbir değişiklik yapamıyorum ne yapmam lazım

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Hesabın kapanmış, çekiliş, server veya çok ucuz yollardan aldıysan bu kaçak kredi kartıyla alınmış ya da çalıntı hesap olduğunu gösterir. Soğuk iç kardeşim.

ilker tan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hesabımı ininal kartı üzerinden 60 tl ye aldım[DOUBLEPOST=1408882047,1408881580][/DOUBLEPOST]Ne yapıcam yani hiçbir şey yapmadım çalıntıda değil kendim gittim ininal karttan 60 tl ye aldım ve kendi yaptığım skin değiştirilmiş napcam ben[DOUBLEPOST=1408882507][/DOUBLEPOST]+

Crosbyy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hesabımı ininal kartı üzerinden 60 tl ye aldım[DOUBLEPOST=1408882047,1408881580][/DOUBLEPOST]Ne yapıcam yani hiçbir şey yapmadım çalıntıda değil kendim gittim ininal karttan 60 tl ye aldım ve kendi yaptığım skin değiştirilmiş napcam ben[DOUBLEPOST=1408882507][/DOUBLEPOST]+
Premiumun Bitmiş ?

CreepyCansu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gift code ile başka bir yerden aldıysan referans kodlarından olabilir 1-2 sene sürüyo diye biliyorum sonra hesabın premiumlugu gidiyo mojangın sitesinden aldıysan nedenini bende bilmiyorum