Pc toplama

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben bizim oralarda 2 tane 2.el HD 6990 aldim 1100 tl tuttu crossfire yaptimsiz 6990 a nasil bakarsiniz gunumuz gozuyle ?

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çokta yeni nesil bir şey değil. Sanırsam SLI denilen şeyi yapmışsınız. Günümüz oyunlarını kaldırabilir ama dediğim gibi çok yeni bir kart değil.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Siteyi verir misin merak ettim :D
Site yok. .-. :D Bunlar @Mr1KinG Eserlerinden aldim. :D
Vatan Bilgisayar.

Burada konu açmanız yanlış olmuş Technopat ya da Donanım Haber'de açın. Orada çok iyi yardımcı olurlar.[DOUBLEPOST=1408993679,1408993643][/DOUBLEPOST]
Çokta yeni nesil bir şey değil. Sanırsam SLI denilen şeyi yapmışsınız. Günümüz oyunlarını kaldırabilir ama dediğim gibi çok yeni bir kart değil.
AMD kartlarda Crossfire, Nvidia kartlarda SLI şeklinde geçiyor.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ASUS Z97-WS modelini bulursan quad sli veya quad crossfire da yaparsın (286 $ Türkiye ye daha gelmedi)

Son düzenleme:

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ASUS Z97-WS modelini bulursan quad sli veya quad crossfire da yaparsın (286 $ Türkiye ye daha gelmedi)
Türkiyeye geldi fakat 4x çözümü besleyecek PSU vesaire burada 18 yaş altı kitle var genelde arkadaş o parayı bulamaz sende bende bulamayız baba parası ile kullanılmayacak 4x'i yapan adamın kafasıda çalışmıyordur zaten.

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
benimkini 4 yil once 2000 e toplattim daha gitmedi servise bence rami 5 in ustunde olsun ama butcen biraz olsa iyi olur kardesim iyi gunler[DOUBLEPOST=1409142324,1409142288][/DOUBLEPOST]benimkini 4 yil once 2000 e toplattim daha gitmedi servise bence rami 5 in ustunde olsun ama butcen biraz olsa iyi olur kardesim iyi gunler