Bungeecord Motd Yerine Başka Pluginle Motd Yapmak [Yardım]

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bungeecord sunucumda bungeecordun config.yml si yerine plugin ile motd yapmak istiyorum bu mümkünmü yoksa ayarı plugin mi lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
[DOUBLEPOST=1408906922,1408898891][/DOUBLEPOST]Bilen biri yokmu

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
evet unviersal yaazanı indir bukkit ve bungeede çalışır mesajı beğenirsen sevinirim

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O plugin daha iyide düzenlenmesi biraz karışık mantık gerektiriyor arkadaş onu biraz zor yapar diye vermedim.
Plugini bungeecorda attıktan sonra /slp enable yazarsa plugin aktif olur.
Emo senin verdiğin olmadı bi yardım et :D configden ayarlıyom ama mesajlar değişmiyor

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Oyuncuları Müjde ;
Bu Kanalda Her 3 Günde 1 Premium Hesap Çekilişi Yapılıyor. Sende Ailem İzin Vermiyor Alamıyorum Diyorsan Kanaldaki Çekilişlere Katıl.
Kanal :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bi get döverim bak seni[DOUBLEPOST=1409047115,1409047016][/DOUBLEPOST]
Configi bir buraya at sen serveri kapat ondan sonra configi yeniden ayarla çalışır.
Ayarladığın configi buraya at ama.
Kod:
motds:
  generic:
  dynamic:
  - '&6Merhaba &b%player&d! &bWinterNetwork''un Eglenceli Dunyasina Hazir Misin !  Faction - PvP - Creative - SkyBlock - KitPvP Ve Digerleri'

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi get döverim bak seni[DOUBLEPOST=1409047115,1409047016][/DOUBLEPOST]
Kod:
motds:
  generic:
  dynamic:
  - '&6Merhaba &b%player&d! &bWinterNetwork''un Eglenceli Dunyasina Hazir Misin !  Faction - PvP - Creative - SkyBlock - KitPvP Ve Digerleri'
Kod:
motds:
  generic:
  dynamic:
Modu böyle yap serveri kapat bunu confige yaz sonrada geri aç.