Alfa ile Sorgulama 3 (+15)

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah iyi bir şey ise neden ben 13 yaşındayken bana tecavüz edilmesini engellemedi. Sırf bu yüzden anüsümde bir sürü yara oluştu ve az hada AIDS oluyordum... Aslında çokta kötü değildi ama canım çok yanmıştı:( Tek açıklama tanrı diye bir şey varsa yarattığı evrenin içindeki kötülüklerden daha kötü... Ama bu durumdan pek şikayetçi değilim... Bu kötülüklere farklı bir açıdan bakarsak azıcık olsa da hoş şeylere dönüşebiliyor. Mesela bana yapılan tecavüzü ele alalım. Eşcinsel insanlar için bu harika bir şeydir! Ve ben de onlar gibi düşünürsem benim için de iyi bir şey olabilir ve biraz oldu da:3 Neyse... Ama her kötü bir şey ile karşılaştığımda bunu yapabileceğimi düşünmüyorum:(

Hmm.. Bunu duyduguma uzuldum. Fakat Allah'ın yaratma sebeblerinden biri bizi test etmek. Degil mi ? Bu evrenin icinde hersey iyi olsaydı nasıl test edicekti bizi ? Merak ettin mi ? Hem o adam cezasını bulucak (dine gore)..

Bu arada bence yalan soyluyosun.

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ya hepiniz bu kadar acizmisiniz? Sordugunuz sorularin cevabi o kadar basitki ben bile 6 ay kadar bir suredir dinden uzak kaldigimdan tam olarak cevaplaymiyorum. Bir kalkin o sandalyeden yeter o kadar kicinizi buyuttugunuz giyin ustunuzu gidin camiye imami bulun butun bu basit sorularinizi sorun adam akilli cevap alip bilgilenin cahil cahil gezmeyin. Valla sizin su basit seylere takilip ateist veya farkli seyler oldugunuzu gordukce gulmekten yerlere yatiyorum diyorum ki insanlar artik bu kadar mi? Diye. Asiri aciz kalmissiniz.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Forumda kim olduğum gizli olduğu için istediğimi itiraf edebileceğim harika bir ortam... zaten bir ailem olsaydı öğrenebilirlerdi... ama dediğim gibi bu olayın çokta büyük bir şey olduğunu düşünmüyorum artık... aştığımı düşünüyorum. Sanırım...
Ben bizzat buradan hepinize söylüyorum bu kim olduğu belirsiz şahısın dediklerinin %100'üne inanmayın ve bu şahısı takmayın çünkü kendisi hastadır.Evet o bir ruh hastası.Bir başka konu da ailesinden bahsetti bir başka konuda kendini gay olarak gösterdi şimdide bura da da kendisine tecavüz edildiğinden bahsediyor.Belli ki bunun ya kafası güzel ya da en büyük ihtimalle ruh hastası.O yüzden bu şahısın dediklerini takmayın hatta göz ardı edin iyiliğiniz için.

En iyi cevaplar
0
Ben bizzat buradan hepinize söylüyorum bu kim olduğu belirsiz şahısın dediklerinin %100'üne inanmayın ve bu şahısı takmayın çünkü kendisi hastadır.Evet o bir ruh hastası.Bir başka konu da ailesinden bahsetti bir başka konuda kendini gay olarak gösterdi şimdide bura da da kendisine tecavüz edildiğinden bahsediyor.Belli ki bunun ya kafası güzel ya da en büyük ihtimalle ruh hastası.O yüzden bu şahısın dediklerini takmayın hatta göz ardı edin iyiliğiniz için.
başka bir konudada eşşek s*ken :olgun:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
hiçbir ****** götüne girdi mi? Girmediyse beni anlayabileceğini düşünmüyorum... Girdiyse bile bunu sen bir nimet değil bir trajedi olarak görürsün...
Al bak işte sataşıyor zaten forum da yaptığı şey çıkıp kafası güzelmiş gibi konuşup milleti kışkırtmak sonrada onlara sataşmak.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Dediklerin saçma şeyler kafası güzel ne yahu:D Biraz anlattıklarıma farklı bir açıdan bakmaya çalış... o zaman bana hak verebileceğini düşünüyorum ama bunu başarabileceğini sanmıyorum...[DOUBLEPOST=1409057000,1409056950][/DOUBLEPOST]
Ehh.. onlar pek hoşlanmıyorum sadece hafta sonları eşekler için oraya gidiyorum...
Başara bilmeye çalışmak değil senin dediklerine hak vermek istemiyorum senin yazdıklarına farklı bir bakış açısıyla bakmak istemiyorum senden iğreniyorum sen insanlık onurunu çiğnemiş bir insansın çünkü.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Benden daha kötüleri de var kardeşim:) Bizim inancımızda perspektif sahip olmamak büyük bir günah olarak görülür...
Senden daha kötüleri yok çünkü sen kötü sınıfın da bulunmuyorsun o halde dediğin bu şeyin mantığı yok çünkü sen iğrenç insan sınıfına giriyorsun yani bu halde demen gereken şey benden daha iğrençleri ve onursuzları var ama sen hiç merak etme çünkü senden daha iğrençleri var diye düşünmeyeceğim çünkü bu aptallık olur çünkü karşım da olan iğrenç şey sensin.
Sen daha kötülük görmemişsin.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya hepiniz bu kadar acizmisiniz? Sordugunuz sorularin cevabi o kadar basitki ben bile 6 ay kadar bir suredir dinden uzak kaldigimdan tam olarak cevaplaymiyorum. Bir kalkin o sandalyeden yeter o kadar kicinizi buyuttugunuz giyin ustunuzu gidin camiye imami bulun butun bu basit sorularinizi sorun adam akilli cevap alip bilgilenin cahil cahil gezmeyin. Valla sizin su basit seylere takilip ateist veya farkli seyler oldugunuzu gordukce gulmekten yerlere yatiyorum diyorum ki insanlar artik bu kadar mi? Diye. Asiri aciz kalmissiniz.
İmam'a da sordum bir süre sonra yeter dedi git artık. Araştırmaktan korkma. Tek sorun sorgulamaktan korkmak.

Beyler konu dağılmasın lütfen.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Öyle bir sınıfın olmaması ve dolayısıyla senin bu konuda haksız çıkman beni çok üzüyor kardeşim... Onurun iki anlamı vardır
1-) İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, şeref, öz saygı, haysiyet, izzetinefis.
Bu konuda onurlu olduğumu düşünüyorum:)
2-) Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı kişisel değer, şeref, itibar.
Böyle saçma bir şeye ihtiyacım yok benim:D
Ve sen hangi anlamına dayanarak bana onursuz diyorsun:) kardeşim
İçerik kaldırıldı. Canyo

Moderatör tarafından düzenlendi:

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0