Alfa ile Sorgulama 3 (+15)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ve düşünceniz ney inancımız hakkında kardeşim^_^^_^^_^
Şu an dünyadaki müslümanlar'ın yaptığını oynaylamıyorum en azından çoğunun eğer bu müslümanlıksa... Ama özünde, en azından söylenenleri yapıldığında çoğunlukla iyi ve hoşgörülü bir din olmalı. :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Nuh'un Mucizesine İnarak Müslüman Olunmuyor Kendiizi İman verip İnanciniza Saygi duyup Kelime ŞAhet Getirirseniz Müslüman Olursunuz.
Şahet ve Gayet Lakin Hz.İsa Ölüyü dirildiğine bende inaniyorum Hristiyan değilim bu normal çünkü İnsan her şey'e İnanip İstediği Din'i Seçebilir Değil Mi?
Müslüman Hakkinda Uydurulan Tüm terörist Olaylari Filan tamamiyle Kendini Bilmez HATTİNİZİ AŞAN MEDYA Kuruluş Suçudur.
Çoğu Amerikali Böyle Olduğunu Söylüyor Hatta Dünyada Ülkelerde Kaç Müslüman Var Öğrenelim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Nuh'un Mucizesine İnarak Müslüman Olunmuyor Kendiizi İman verip İnanciniza Saygi duyup Kelime ŞAhet Getirirseniz Müslüman Olursunuz.
Şahet ve Gayet Lakin Hz.İsa Ölüyü dirildiğine bende inaniyorum Hristiyan değilim bu normal çünkü İnsan her şey'e İnanip İstediği Din'i Seçebilir Değil Mi?
Müslüman Hakkinda Uydurulan Tüm terörist Olaylari Filan tamamiyle Kendini Bilmez HATTİNİZİ AŞAN MEDYA Kuruluş Suçudur.
Çoğu Amerikali Böyle Olduğunu Söylüyor Hatta Dünyada Ülkelerde Kaç Müslüman Var Öğrenelim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Amerika bariz bir şekilde kışkırtıyor biliyorum. :) Bu konuda sana hak veriyorum. :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şu an dünyadaki müslümanlar'ın yaptığını oynaylamıyorum en azından çoğunun eğer bu müslümanlıksa... Ama özünde, en azından söylenenleri yapıldığında çoğunlukla iyi ve hoşgörülü bir din olmalı. :)
Ha Diyosunki IŞİD Konusu Büyük İhtimalle Işid'in Müslüman Olduğundan Şüphe Ediyorum.
Ama Benim Gönderdiğim Bi videoyu İzlediysen
O 8 EYLÜL Olayini

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ha Diyosunki IŞİD Konusu Büyük İhtimalle Işid'in Müslüman Olduğundan Şüphe Ediyorum.
Ama Benim Gönderdiğim Bi videoyu İzlediysen
O 8 EYLÜL Olayini
Böyle bir konu vardı o da sana aitti sanırım. Oraya da görüşümü bildirdim zaten. He bu arada IŞİD'in Kur'an-ı Kerim'in değiştirildiğini ve bunu düzelteceklerini söylediğini biliyor musun ? :D

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dinler korkuyla beslenir kardeşim. Bir korku filmini gece izlersen etkilenirsin. Sabah izlersen aynı etkiyi yaratmaz. :)

Bir kaç tane yazıyorum o zaman;
1- Müslümanlık eşit bir din midir ? Eğer eşit bir din ise neden kadınlar geri plandadır ?
2- 40 yaşında bir adam ile 9 yaşındaki bir adamın ilişkiye girmesi normal mi ?
3- Bir tanrı neden misras davası hakkında konuşur ?
4- Şimdiki müslümanlar eğer müslümansa neden bu kadar nefret dolular ? ( Şeriat ile yönetilen ve bazıları için)
5- Günde 5 defa anılmayı istemek biraz egoya girmiyor mu ?
6- Kur'an-ı Kerim dünyadaki insanlar için gönderildiyse başka gezegenlerde kutsal kitaplar indi mi ? Yoksa bu evren sadece insanlar için mi yaratıldı ?
Bir sürü soru var kafamda bunlar en küçükleri :)
1- Bir ordu gibi düşünürsek, hayat mücadelesinden erkekler ön safhadadır. Ön saftakilerle arkadakilerin durumu aynı değildir.
2- Normal değil tabii :) Bunu niye sordun bilmiyorum :D
3- Miras demek istedin herhalde ? İnsanların hakkı yenmesin diye.
4- Eski müslümanlık kalmadı şimdi. (Hz.Muhammed in zamanı)
5- Düşünsene, günde 5 kere anıyorsun ve sonunda cennete giriyorsun. Cennet sonsuza kadar yaşayacağın istediğin herşeyin olacağı yer biliyorsundur herhalde :D
6- Bu evren sadece insanlar için yaratılmıştır. Niye bu kadar büyük diye sorarsan bu da Allah ın kudretini anlamamız içindir :)
Cevaplayabildiğim kadar cevapladım bir alim değilim :D
Edit: Biraz geç oldu işim vardı geldim yine gidiyorum şimdi :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Abi Bunlar Kur'anda Kur'an Asla Bozulmayiciği Yazdiğini Bilmiyor Mu Bunlar IŞİD=israil Uşaği :D
Ha o maddeyi yazınca da bozulmuyor mu bi düşünmek lazım. :D
1- Bir ordu gibi düşünürsek, hayat mücadelesinden erkekler ön safhadadır. Ön saftakilerle arkadakilerin durumu aynı değildir.
2- Normal değil tabii :) Bunu niye sordun bilmiyorum :D
3- Miras demek istedin herhalde ? İnsanların hakkı yenmesin diye.
4- Eski müslümanlık kalmadı şimdi. (Hz.Muhammed in zamanı)
5- Düşünsene, günde 5 kere anıyorsun ve sonunda cennete giriyorsun. Cennet sonsuza kadar yaşayacağın istediğin herşeyin olacağı yer biliyorsundur herhalde :D
6- Bu evren sadece insanlar için yaratılmıştır. Niye bu kadar büyük diye sorarsan bu da Allah ın kudretini anlamamız içindir :)
Cevaplayabildiğim kadar cevapladım bir alim değilim :D
Edit: Biraz geç oldu işim vardı geldim yine gidiyorum şimdi :D
Yorumların için teşekkür ederim.
Herkes eşit olmalı bence. :) Bir araştırmanı tavsiye ederim Hz. Muhammed ile Hz. Ayşe'yi. :) Hakkı yenmesin diye öyle mi peki erkeklerin kadının iki misli hakka sahip olduğunu biliyor musun. :) Eski müslümanlık... Keşke bilebilseydim. Cennet ve cehennem olayı da bana biraz garip geliyor. :D Bu kadar evren insan için yaratıldıysa vay halimize.. :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Abi bir şey Diyecemde Son Din İSLAM Değil Eğer Kitap bozulursa Herkes Bozulmuş Din'e İnanir Düz Mantik.
HİÇBİR MÜSLÜMAN ALLAHÜ EKBER DİYEREK DİĞER MÜSLÜMAN'İ ÖLDÜREMEZ.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ama Ben Şöyle bir şey Diyeyimki Ben Müslümanliği Cehhenleme filan gitmem diye seçmedim İyilik Bariş DÜzen Şevkat'in Hoşgörünün Yardımın Dini Olduğu İçin Seçtim.[DOUBLEPOST=1409083980,1409083947][/DOUBLEPOST]
Keşke öldürmese. :(
Öldren Taraf Müslüman Sayilir mi Ya?

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ama Ben Şöyle bir şey Diyeyimki Ben Müslümanliği Cehhenleme filan gitmem diye seçmedim İyilik Bariş DÜzen Şevkat'in Hoşgörünün Yardımın Dini Olduğu İçin Seçtim.[DOUBLEPOST=1409083980,1409083947][/DOUBLEPOST]
Öldren Taraf Müslüman Saiyilir mi Ya?
Peki sana şunu sorayım doğduğunda müslüman mıydın ? Yoksa kendi dinini kendin mi seçtin ?

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öldren Taraf Müslüman Sayilir mi Ya?
Yıllar boyu mezhepler arasında tartışmalar oldu ve kanlı bittiler. :(