Crosbyy
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kankinle Aranı Bozarım Öle Yaparım :ASd.AS.ASO benim kankim bana saldırmaz
Kankinle Aranı Bozarım Öle Yaparım :ASd.AS.ASO benim kankim bana saldırmaz
AtSana bi' video atarım. Daha 1 dakika geçmeden çığlık atmaya başlarsın. Psikolojik tedavi görmeye başlarsın. Her zaman halisyülasyonlar görmeye başlarsın.
Atacağım, fakat göreceğiniz herhangi bir rahatsızlıktan ben sorumlu olmayacağm. Çünkü bu videoyu izleyenler, ciddi ciddi diyorum çok büyük psikolojik sorunlar yaşayabilirler.
ender bulunan karton örümceği diye bir örümcek var seni yere bağlarım o örümcekleri üstünde yürütürüm (üstünde yürüyünce çürüyo) sonra kılıcımla beynini patlatırım olur biter.[DOUBLEPOST=1409084998,1409084964][/DOUBLEPOST]Onu çıplak bir şekilde altı delik bir sandalyeye bağlayıp onun arkasına (Yani ayakta bulunduğu durumdaki arkasına) fare salarım o da içini kemirir xD !
kankamsın diye bir şey yapmamBİR ODAYA HAPSEDER, 500 TANE EŞEK ARISI GETİRİRM O ODAYA (O EŞEK ARILARIDA RADYASYONLU SOKULANLAR ÖLÜYOLAR)
gözüne kalem batırırm yere bağlayıp kafana 20 kiloluk kas çalışma aleti düşürürüm.Pitbull salarım
rman toroğlunun esprilerini dinletirimgözüne kalem batırırm yere bağlayıp kafana 20 kiloluk kas çalışma aleti düşürürüm.
O kanmazKankinle Aranı Bozarım Öle Yaparım :ASd.AS.AS
seni bi odaya kilitleyip üstünde iğne olan bir sandalyeye bağlar 10 saatlik nyan cat dinletirim uyumaman içinde uyuduğunda elektrik çarptıran bir alet takarım gözüne onu çıkarmaya çalıştığında elektrik çarpıorman toroğlunun esprilerini dinletirim
Nyan Cat i severim .-.seni bi odaya kilitleyip üstünde iğne olan bir sandalyeye bağlar 10 saatlik nyan cat dinletirim uyumaman içinde uyuduğunda elektrik çarptıran bir alet takarım gözüne onu çıkarmaya çalıştığında elektrik çarpıo![]()
o zaman nyan cat yerine 10 saatlik xenhookxentable! diyen bir loop videosu dinletirimNyan Cat i severim .-.