Alfa ile Sorgulama 3 (+15)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Dini
Bilimsel Olani bulup atiyorum
Bulamadim K.b En Son Geçmiş'i Silmişimde Kayitli Kısımlardan gitmiş :(
Bulduğun için atarsın sorun yok. :)
Ben müslüman değilim kardeşim...
Normal bir şey yani eğer yeni karar verdiysen buna düşünenler kulübüne hoş geldin. :)
VEEEEEEE DİNİ TARTIŞMA ÇIKAR VE ZORİN LEVYEYLE ORTALIĞI YARAR VE TARTIŞMAYI BURADA SONLANDIRIR TARTIŞMA ÇIKARMAYIN (!!)
Tartışmıyoruz, sadece fikir alışverişi yapıyoruz. :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sazan.avi detected*[DOUBLEPOST=1409087318,1409087276][/DOUBLEPOST]Marilyn Manson'un yeni müziklerini beklerken ben:
Dostum iyisin, güzelsin, hoş çocuksun ama konuları çok çabuk değiştiriyorsun şu huyun olmasa on numara üye olacaksın. :D[DOUBLEPOST=1409087480][/DOUBLEPOST]
Bizim inancımızı da araştırmanı isteriz kardeşim..
Tamam, yanlış anlaşılma için özür dilerim. En kısa sürede bakacağım. :)

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
14 yaşına göre bu kızla çıkması pek olası değil.. Ya aşırı hormondan çok büyük göstermesi lazım ya da nüfusa geç yazdırılmış olması lazım.. Kızlar kendilerinden büyük yaştaki erkeklerle takılmayı severler.. (14 yaş diye hatırlıyorum ama... :p )

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Allah'ın varlığının en büyük kanıtı şüphesiz ki cinlerdir:
Diyeceksin ki bu adam numara yapıyor sahtekar adamın geçmiş ve gelecek videolarına bak 35 kişilik kadro var nerdeyse hepsi mi numara ?
Ve bu adamlar sapasağlam çıkıyor.
Belirtiler aynı yöntem aynı sonuç %100 tedavi.
Açıkla bana bunu

İnanmiyorlar bir turlu beni de carpti illa bir yerlerinin zararmi gormesi lazim inanmak icin?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Keşke öldürmese. :(
Onlar musluman degil bizim dinimiz de cocuk katletmek yoktur zaten onlar kuranda ve kiyamet alametin de de geciyorlar. Azlazin da dedigi gibi onlarin arkasinda israil var fakat ingilizleride unutmayalim ki cogu isid askeri ingiliz fransiz vb. irktan kisiler var.

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dinler korkuyla beslenir kardeşim. Bir korku filmini gece izlersen etkilenirsin. Sabah izlersen aynı etkiyi yaratmaz. :)

Bir kaç tane yazıyorum o zaman;
1- Müslümanlık eşit bir din midir ? Eğer eşit bir din ise neden kadınlar geri plandadır ?
2- 40 yaşında bir adam ile 9 yaşındaki bir adamın ilişkiye girmesi normal mi ?

3- Bir tanrı neden misras davası hakkında konuşur ?
4- Şimdiki müslümanlar eğer müslümansa neden bu kadar nefret dolular ? ( Şeriat ile yönetilen ve bazıları için)
5- Günde 5 defa anılmayı istemek biraz egoya girmiyor mu ?
6- Kur'an-ı Kerim dünyadaki insanlar için gönderildiyse başka gezegenlerde kutsal kitaplar indi mi ? Yoksa bu evren sadece insanlar için mi yaratıldı ?
Bir sürü soru var kafamda bunlar en küçükleri :)

Turuncu yazılar; Şu sözü daha öncede hatırlattım sana.Müslümanlar değil islam kusursuzdur diye.İnsanlardan kaynaklı sorunları islama bağlayamassın
Mavi Yazı;Misras dediğin mirasmi açıkla cevap vereceğim
Pembe Yazı;
Bak sen hiç birşeyi okumadan cahil cahil gelmiş burda felsefe yapıyorsun.Git aç Kuran'ı bir oku.Hala aklında sorular varsa biz cevaplarız.
Ayrıca günde 5 defa namazın sebebi bu dünyanın bir sınav olmasıdır.Kuran'ı okusan "Azazil" şimdiki ismi ile Şeytan'ın meleklerin hocası olduğunu fakat kibiri yüzünden lanetlendiğini öğrenirsin.Sonunda şeytan yaratıcıya gidip dedi ki "Bana kıyamete kadar vakit ver sınayayım onları,onlardan üstün olduğumu kanıtlayayım,onları azdırayım yoldan çıkartayım".Yaratıcı(ALLAH)'da bu teklifi kabul etti ve şeytanın istediği 7 dileğini gerçekleştirip ona kıyamete kadar vakit verdi.Günde 5 defa namaz kılmak sınavda bir başarıdır.

Ben bu sabah şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu öğle şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu ikindi şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu akşam şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.
Ben bu yatsı şeytana uymadım sana geldim,özüme geldim demektir.

Allah'a şeytana uymadığını rapor etmek de tabii ki büyük bir sevaptır.
Belki burda başörtüsü takabilirsin ama öbür dünyada zorunlu değil.Kadınların arka planda kalma diye birşeyi yok erkekler nefis konusunda zayıf oldukları için kadınların sorumlukları daha fazla.
Yeşil Yazı;Kuranı Kerim evrenseldir.(İnsanlar,cinler ve dahası)