Nedir Ne Değildir? | Rehber | Subliminal Mesajlar |

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Neden Genellikle İllumati Göstermek Amaciyla Bilinçalti mesaj'i yapiyorlar. fuu :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Illuminati ile ilgili değil bu. 25. Kare ile Illuminati apayrı bir şey. Sadece 25. Kare tekniği çoğunlukla bilinçaltına kötü emirler yağdırıyor.

Mesela, pamuk prenses miydi neydi, niye evde 7 erkek cüceyle kalıyor?
Niye Sonic çok hızlı koşuyor?
Neden Temel Reis koluna dövme yaptırdı?

Bilinçaltına mesaj yollanıyor. Fahişelik yapın diye. Bilinçaltına mesaj yollanıyor. Her zaman hızlı koşun diye. Bilinçaltına amesaj yolluyor. Dövme yaptırın diye. Bunun gibi TONLARCA şey var. İkisinin de amacı aynı. Yeni bir dünya düzeni yaratmak. Fakat Illuminati ile 25. Kare aynı değil.
2.5 kareyi inanki tüm yabancı şarkılarda kullaniyor.İlumunatiyle bimbirleşik.Sen nasil saniyorsun ilumunati böyle şeyleri kafaya yollluyor.Bu arada o cücelerin hikayesini yazan adam eşcin***el ve tecavüz yüzünden hapse girdi:

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu için emek harcamışsın bunun için tebrik ederim. Güzel bir konu ve dünyada çok yaygın kullanılıyor bu. En küçük örnek bir başarı filmi diyelim adam çok kilolu zayıflıyor zayıflarken hep aynı suyu içiyor ve markası da gözüküyor. Bu insanlarda "aaa bu suyu içersem bende zayıflarım" hissi uyandırıyor. :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Abi Ayran-Man'da Bilinçati Mesaj'i Bulmayi Çalişin Ben Bulamadim galiba ayran-man robert downey jr temiz insan :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya subliminal mesajların aslında insan zihnine herhangi bir etkide bulunmadıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır ve bu subliminal mesaj olayı ilk uygulayan kişinin bir sinema salonunda sürekli ekrana kola için yazısını 25. kare tekniği ile yansıttığını duymuştum.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya subliminal mesajların aslında insan zihnine herhangi bir etkide bulunmadıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır ve bu subliminal mesaj olayı ilk uygulayan kişinin bir sinema salonunda sürekli ekrana kola için yazısını 25. kare tekniği ile yansıttığını duymuştum.
Demekki onu izlemişim ben o.O

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel, yeni nedir ne değildir üzerinde çalışıyorum :) Konusu sürpriz :))