[İstek] Oyuncuya komut yazdırma !

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar 2 isteğim var 1.si oyuncu giriş yaptığında eline adı 'Sunucu Secme' olan bi zümrüt gelsin.
2. si adı 'Sunucu Secme' olan zümrüte yan tıkladığında 'chestcommands open sunucu' komutunu kullansın.
isteklerim bu kadar yardım ederseniz sevinirim

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha denemedim ama bu olabilir
on join:
[TAB]give %player% emerald named "&aSunucu Secimi" add players inventory
bildiğim bu kadar inş olur daha denemedim D:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Skript ile olmaz bu iş. Skriptte plugin görevi görüyor ama biz vur diyoruz siz öldürüyorsunuz.

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuya mesela sunucu komutunu yazdiramazmiyiz ?

Son teknoloji Note III ' den gönderiyom looo.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam chestcommand in zaten bi iteme tıklayınca o menunun açılma olayı zaten var? itemi varmesinide kit ile yaparsın essentials ile?? sorun yok skripte gerek yok

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
chestcommands kullanıyorsun dimi?
kullanıyorsan klasörünün içinde menü ler olmalı onların birine gir .yml olarak tavsiyem notepad++ ile aç ilk başta menu settings olmalı onun içinde open with click yazısını bul item-id hangi itema tıklayınca açılmasını sağlıycak diyerleride nasıl tıkladığın falan chestcommands ı bu şekilde yap derim, item vermeyide essentials ten kit ayarla ufak bi tane olsun yani oyuncular ilk başta ne alacaksa onu koy lore falan ayarlanıyor diye biliyorum sonra baya aşalarda default kit ggibi bir kısım olucak onu kitinin ismi yap genelde essentials welcome kısmında olur.

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyvallah hocam deneyeceğim[DOUBLEPOST=1409210491,1409210420][/DOUBLEPOST]Hocam open witch click yazısı yok