JusticeWhip_
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft premium hesabim var ve skin değiştiriyorum skin değişti diyor fakat oyunda değişmemis. Hata devam ediyor ne zaman değiştirsem belli bir zaman sonra geliyor. 1-2 Saat bekledigim oluyor.
Valla ingilizce kötü benim pek iyi degil.Sitenin kendisinde yazıyor hemen yüklenmesini istiyorsanız 1.8 Prewiev olarak yükleyin diye. Yoksa birkaç saat sürebilir diye yazılmış...
Bende translate'den çevirmiştim zaten xDValla ingilizce kötü benim pek iyi degil.
Tam olarak nerede yaziyor yardimi olabilir misin ?Bende translate'den çevirmiştim zaten xD
Tam olarak nerede yaziyor yardimi olabilir misin ?
Daha önce hiç karşılaşmadığım için bilmiyorumTesekkür ederim saol. bir şey sorucam bak senin win 8 heralde. Başlat simgesi yani düğmesi taşmamis benim taşmıs durumda nasil düzelte bilirm.
3 günden beri bi skin değişmesini bekliyorum bu yeterli olur mu ?Skinin belirli araliklarla degisir.Her dakika degistiremezsin.Degistirirsinde 2-3saate hesabinda gorursun.bu çocuk oyuncagi deil.
Hesabın sıfırmı?3 günden beri bi skin değişmesini bekliyorum bu yeterli olur mu ?
Aynı sorun arkadaşta da vardı 1.7.2'de iken 1.7.10'da sanırım şu an her hangi bir sorunu kalmadı.2 3 Ay oluyor alali