Alfa ile Sorgulama 3 (+15)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu açan kişinin ismi neydi tam hatırlamıyorum.Bana ne ile çelişkilendigini söylermisin? Banada bi aralar olmuştu (yaşım 13) Neyden çelişkilendigini söylersen rahatlıkla sorununa cevap bulabilirim diye düşünüyorum.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bende fikrimi yazayım ama bu bir oyun forumu olduğu için dinle ilgili konuşmayı güzel bulmuyorum. Herkes kendi dininde özgürdür hiçbir dinde zorlama yoktur. Bir dine inanmak istemezse inanmasın araştırıp sorunu bulabilir. Belki hristiyan belkide yahudi felanda olabilir. Müslüman olması için kavga çıkarmayın lütfen. İstediğini yapsın. Kavga etmeye değer mi?[DOUBLEPOST=1409212034,1409211822][/DOUBLEPOST]ama yinede şuna bakabilirsin

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bende fikrimi yazayım ama bu bir oyun forumu olduğu için dinle ilgili konuşmayı güzel bulmuyorum. Herkes kendi dininde özgürdür hiçbir dinde zorlama yoktur. Bir dine inanmak istemezse inanmasın araştırıp sorunu bulabilir. Belki hristiyan belkide yahudi felanda olabilir. Müslüman olması için kavga çıkarmayın lütfen. İstediğini yapsın. Kavga etmeye değer mi?[DOUBLEPOST=1409212034,1409211822][/DOUBLEPOST]ama yinede şuna bakabilirsin
Dediğim gibi eğer rahatsız olduysan rapor edebilirsin. :) Ayrıca bu video gibi bir sürü video var yani her den için. :) Ama güzel bir video :)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ben rahatsız oldum demedim. Sanada bir şey demedim sadece niye kavga çıktığına şaşırdım. Başlarda herkes paylaşıyodu daha sonraki sayfalarda kavga çıkmış. Ben bu kavgaya olumsuz gözle baktım.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yıllar boyu mezhepler arasında tartışmalar oldu ve kanlı bittiler. :(
Kanlı bittiler çünkü bizim içimize dışarıdan adamlar
Sence de basit değil mi öfkemin sebebi ?
Buraya gelmiş inancıma hakaret yağdırıyorsun.İsteyen Müslüman olur İsteyen Satanist Forum Koşullarında Dinsel Konuşmalar Yasak Kapattır Şu konuyu.
Adam haklı başka forumda böyle konular aç (geniş forumlarda) burası bir oyun forumu din konuları açma

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Lütfen konuyu kapat din konularını sevmiyoruz burası bir oyun forumu din konuları açılınca dinimize hakaret oluyor...
Konuyu +15 yaptım ve 13 yaşında olduğunu söylüyorsun. Rahatsız olman normal bu yüzden. Hoşgörü çerçevesinde konuşuyoruz ve adam gibi görüş bildirenler rahatsız olmuyor. Eğer rahatsız olduysan bakmaya bilirsin konuya. Forum kuralları dışında bir şey yapmıyorum.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu +15 yaptım ve 13 yaşında olduğunu söylüyorsun. Rahatsız olman normal bu yüzden. Hoşgörü çerçevesinde konuşuyoruz ve adam gibi görüş bildirenler rahatsız olmuyor. Eğer rahatsız olduysan bakmaya bilirsin konuya. Forum kuralları dışında bir şey yapmıyorum.
Ben 13 yaşındayım ama @TheProfessional ?

edit: ama sadece biz 2 miz rahatsız olmuyor baya kişi var..

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dinimize hakaret mi oluyor ? Ben burada bir kişinin bile hakaret ettiğini görmedim(Bende Müslümanım) sadece konuşuyor ve tartışıyoruz.
Bt_GoD demişki erkekler yüzünden kadınların kapanması saçma (Elbette Allah'ın bildigi bir şey var ben bunu hakaret olarak algıladım)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@BT_GoD belki haklı belki değil ama ona şunu söylemek istiyorum, zina nın ne olduğunu biliyorsun ve bunun kötü olduğunu da biliyorsun ama bunu serbest bırakan din mi daha haklıdır yasaklayan din mi ?
Allah serbest bırakmış ama yarı yarıya..Şöyleki bildigin gibi dinimizde zina yasak günah işlemek yasak ama Allah günah işlemeyide serbest bırakmış ama bir şartla karşılıgında azab cekecesin o günahı işledikten sonra (Allah affetmesse tabii) hangisi haklıdır dedigin yeri anlamadım kafam almadı ...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Allah serbest bırakmış ama yarı yarıya..Şöyleki bildigin gibi dinimizde zina yasak günah işlemek yasak ama Allah günah işlemeyide serbest bırakmış ama bir şartla karşılıgında azab cekecesin o günahı işledikten sonra (Allah affetmesse tabii) hangisi haklıdır dedigin yeri anlamadım kafam almadı ...
Günah başka haram başka haram yapılması yasak olan işlerdir ne olursa olsun yapmayacaksın ancak günah ise şeytana uyup yaptığımız davranışlardır yani günah işlemeyi rabbim serbest bırakmadı sadece irademizi ölçüyor nefsimizi yenip yenemeyeceğimizi zaten diğer sayfaları okuduysan bunlardan bahsedildi şeytanın dünyaya gelip insanlara kibir bulaştırması falan niye hala aynı şeyleri tartışıyorsun