YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haritayı oynamadım korkmak istemedim açıkcası fakat harita cidden kaliteli.Biraz korkmak isteyen insanların zevkle korkabileceği bir harita olduğu kesin.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapınızı sunucuya kurabilir miyim açtığımda size IP sini veririm izin var mı ?
Bence bu haritayi alma cunku icinde o kadar cok redstone varki pc kasabiliyor normalde 60-70 alirken bu baritada 20 aliyorum. Bu yuzden cogu kisi oynamaz sana tavsiyem yeni bir harita yapman pluginlerle daha korkuncunu yapabilirsin.

GG WP REPORT TEAM !

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mapınızı sunucuya kurabilir miyim açtığımda size IP sini veririm izin var mı ?
Koyabilirsin, ip almak isterim bende girerim servera ara sıra :) Yanlız Syberrock komut bloğu konusunda haklı biraz lag yapabiliyor, lagın büyük çoğunluğunu texture pack yaptığı için serverda çok sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.
Denemeden kesin bir şey söyleyemem :/

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koyabilirsin, ip almak isterim bende girerim servera ara sıra :) Yanlız Syberrock komut bloğu konusunda haklı biraz lag yapabiliyor, lagın büyük çoğunluğunu texture pack yaptığı için serverda çok sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.
O zaman yapsin :) bide 3 kisiyle falan yapalim hikaye degissin biraz :)

GG WP REPORT TEAM !

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam teşekkürler.
O zaman yapsin :) bide 3 kisiyle falan yapalim hikaye degissin biraz :)

GG WP REPORT TEAM !
2 kişilik isterlerse oynayacaklar da lütfen özenmeyin :D

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi 2 haritayı yapıyorum, komutlara daha başlamadım ama bina bitti sayılır. dekorasyon fln kaldı. %50 bitti deiyebilirm. haritayı çok kişiye uygun yapma gibi bi niyetim yok. yine tek kişi için olucak

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben korku haritası yapsam yaparken korkarım sen nasıl korkmadın:D
Ne alaka ? Adam kendi yaptigi seyi biliyo hangi muzik nerde calcak hangi hayalet nerde cikicak gibi...

GG WP REPORT TEAM !
Neyin nerde çıkacağını bilmek iyi oluyo korkmuyorum ama harityı yaparken bazen sesleri ve ani sahneleri kapatmayı unuttuğum oluyo. mesela kilerin önünde 7-8 kere kendimi korkuttum :D bodrumda 2 kere