Kadınları Mutlu Etmenin Yolu

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Her kadın böyle değil, ona bakarsanız erkeklerinde say say bitmeyecek mutlu etme yolları vardır *-*

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Bazen önünden çekilmesini istemezsin. :)
are you crazy yes, yes i'm crazy hocam fazla haklısınız korkuyorm :)

ayrıca bu kadar şeye gerek yok bence bu kadar istemez kadınlar eğerki doğru kadını bulursanız bi f***e bulursan tabi bunları ister ama "hayatının kadını" terimde bi kadın bulursa bun maddelerden %90 ını çıkarırsın :/ (düşünce)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kadınları mutlu etmenin en kolay yolu:
Ona ne istiyorsa alın

:I[DOUBLEPOST=1409240178,1409240094][/DOUBLEPOST]
Bir kez, bakın bir kez, bu konuya BİLİMİ kalıştırmayın :notch:[DOUBLEPOST=1409240228][/DOUBLEPOST]
Sen nasıl bir insansın? Her konuya şöyle GEREKSİZCE mesajlar yazma artık. 10 yaşındaki çocuklar gibi mesajlar yazıyorsun.
Oyuncu İnsanim :D 15 Yaşindayim şaka amaçli bazi yazilar yazabilirm ama burda bi yollardan biri değilmi :D[DOUBLEPOST=1409249103][/DOUBLEPOST]
Bazen önünden çekilmesini istemezsin. :)
Harika On Üzerinden Yüz veriyorum. :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
"No Offense" beyler. Gerçi anlayan anlayacağını anladı ama yanlış da anlaşılmasın yukarıdaki ifade. B) -Beğeni sayımla mesaj sayımı da eşitlemişim bu arada-

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
"No Offense" beyler. Gerçi anlayan anlayacağını anladı ama yanlış da anlaşılmasın yukarıdaki ifade. B) -Beğeni sayımla mesaj sayımı da eşitlemişim bu arada-
Pardon parmağım kaydı eşitliği bozdum..

Kadınlar ilgiden hoşlanır.. Başka birşeyden mutlu olmaz onlar.. İlgi vereceksin birazda güven tamamdır..

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ForumDoktoru daha iyi anlar bu tür işlerden. :)

Estafurullah hocam. Leanna Decker'ı tavlamış olabilirim yani.
Fakat bu sizin gibi bir centilmen sayesinde oldu.
Bildiğim herşeyi sizden öğrendim.
30 Günde 30 kadın felsefenizi,
taktik kitabınızı çok iyi biliyorum,yalayıp yuttum kitabı resmen.[DOUBLEPOST=1409251865,1409251820][/DOUBLEPOST]
O Türk kızlarında uzman.. Benim alanım yabancı kızlar.. :) Aynı üniversitenin farklı bölümlerinde okuduk..

Çok ayıp, Leanna Decker nereli sence ?!