Pazar Sohbeti (Bonus) | Lider12

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu gün forumun aktif kullanıcılarından @lider12 ile yaptığımız sohbeti sizinle paylaşacağım. Konuyu uzatmadan hemen sohbete geçiyorum;

Merhaba;bize kendinden bahseder misin ? lider12 Kimdir ?
lider12;
İsmim Mehmet can genelde can derler 16 yaşındayım ve lise 3 öğrencisiyim lider12 çok karmaşık bi kişiliktir daha ben bile çözemedim kimi zaman sevecen kimi zaman agresif ama genelde hep alttan alırım. :)
Hobilerinizden biraz bahseder misin ?
lider12;
Hobilerim ise spor diyelim 8. sınıftan beri kısa mesafe koşucusuyum(100 metre) 2.madalyonum var o gün bugündür nerdeyse her hafta koşarım son zamanlarda rugby'e merak saldım cidden çok zorlayıcı bir oyun ve bilgisayar oyunlarını çok severim insanı gerçek hayattan alıp oynadığın oyuna alıyor seni zaten oyunları sevmeyen yoktur sevmemelerinni sebebi becerememeleridir. :)

Örnek aldığın kişiler var mı ? Varsa kimler ?
lider12;
Örnek aldığım kişiler tabikide var ama alanlarına göre değişiyor mesela futbolda İbrahimoviç 100 metre koşusunda tabikide Usain Bolt ve liste uzar gider. :D
Minecraft Türkiye Forum'dan nasıl haberdar oldun ?
lider12;
Forumdan haberdar olmamın çok basit bi hikayesi var bundan 2 sene önce oyuna daha yeni başladığımda öğrenmek için googleye sadece minecraft yazdım ve öylece forumu buldum. :D
Minecraft Türkiye Forum senin için ne ifade ediyor ?
lider12;
Foruma o kadar alıştım ki nasıl desem yani evcil hayvanım gibi. :D
Kullanıcı adının bir anlamı var mı ? Biraz saçma oldu sanırım ama hikayesini duymak isteriz. :)
lider12;
Kullanıcı adımın hikayesi tamamen egosal bir durum oyunlarda felan herkesin bana lider demesi hoşuma gidiyordu. :)

Forumda yetkili olmayı düşünüyor musun ?
lider12;
Forumda yetkili olmayı düşünmüyorum zaten bilgisayar başında fazla kalan biri değilim.
Tanınmış üyeler en çok beğeni alanlar arasındasın daha iyi bir yere gelmek gibi bir niyetin var mı ?
lider12;
Aslında öyle bi amacım yoktu sadece içimden geleni yaptım , daha iyi bir yere gelmek kim istemez ki. :)
Son olarak söylemek istediğin bir şeyler var mı ?
lider12;
Son olarak şunları söyliyeyim forumun çoğu gençlerden oluşuyor günde 8-10 saatini bilgisayar başında harcıyan biraz dışarı çıkıp gezsinler yoksa ileride çok zorluk çekicekler ve burdan anneme babama selam söylüyorum. :D

Kendisine bu güzel sohbet için teşekkür ediyorum. :)

Not: Söz verdiğim arkadaşlar sözümü yerine getireceğim fakat şu an biraz meşgulüm en kısa zamanda size döneceğim. :)

En iyi cevaplar
0
"Bilgisayar oyunlarını çok severim insanı gerçek hayattan alıp oynadığın oyuna alıyor seni zaten oyunları sevmeyen yoktur sevmemelerinni sebebi becerememeleridir. :)"

Şimdi tartışma çıkarmak amacıyla olmasın ama bir insanın bi' oyunu sevmemesinin nedeni becerememesi değildir. ZEVKELR VE RENKLER TARTIŞILMAZ. @lider12
ben bütün bilgisayar oyunlarını dedim sadece bi oyun felan demedim :(

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@BurnerTroll ile shobet edilmeli... Böylesine büyük bir deha,daktır,vizyon sahibi bir insanla sohbet etmemek büyük bir hata olur.
Kendisine burdan selamlar yolluyor ve en kısa zamanda kendisiyle sohbet yapılmasını temenni ediyorum.
Saygılarımla...

- ForumDoktoru

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
@BurnerTroll ile shobet edilmeli... Böylesine büyük bir deha,daktır,vizyon sahibi bir insanla sohbet etmemek büyük bir hata olur.
Kendisine burdan selamlar yolluyor ve en kısa zamanda kendisiyle sohbet yapılmasını temenni ediyorum.
Saygılarımla...

- ForumDoktoru

Sen de yapabilirsin hani. Ama @BT_GoD seri açmış, onu tamamlasın diye ondan talepte bulunuyorum. B) İki farklı konudan zarar gelmez sanırım.