The Elder Scrolls V: Skyrim | Karışık Cosplay'ler | Sohbet ve Yardım Konusu

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skyrim Bir Dünya Gerçekten Dünyanın En İyi Açık Dünya Oyunu (GTA V ' den Bile) fakat Kesinlikle Oyun Aşırı Karışık Sadece Irk Seçerken Bile 1.30 Saat düşündüm .
Oluşturacağınız karaktere uygun seçilmeli karakter. Mesela hard bir savasci için ork yada kuzeyli paladin için kızıl muhafız büyücü için yüce elf, thief assassin bir karakter içinse orman elfi yada khajit seçilmeli :D ama dediğin gerçekten doğru buna rağmen bir saatte karakter oluşturamıyorsun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oluşturacağınız karaktere uygun seçilmeli karakter. Mesela hard bir savasci için ork yada kuzeyli paladin için kızıl muhafız büyücü için yüce elf, thief assassin bir karakter içinse orman elfi yada khajit seçilmeli :D ama dediğin gerçekten doğru buna rağmen bir saatte karakter oluşturamıyorsun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Imperial'lar nerede? :3

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
2 tarafında kendine has haklılıkları var. Zamanında bu konuyu çok araştırdım mal gibi The Elder Scrolls wikisini okudum. Burada tartışırsak 20 sayfa sürer.
Hayır o kadar Ejderdoğanız (Gerçi oyundaki adım Sincapdoğan'dı) Ulfric senle uğraşacak vaktim yok falan diyor kalkıp kale ele geçiriyoruz övüyor övüyor sonra konuş diyorum seninle uğraşamam diyor sinirim çıkıyor.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler @AxcelaD'ın dediği gibi Sakın İç savaş muhabbetine girmeyin ne yirmisi, 50 sayfaya kadar çıkarız hiç boşuna yormayın kendinizi ^_^ Ama bence haklı taraf Fırtınapelerin. Ben isyancıydım. Zaten Karanlık Kardeşlik'e katılırsanız Skyrim İmparatorunu öldürmeniz gerekecek. İmparator'a katılıp İmparatoru mu öldüreceksiniz?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler @AxcelaD'ın dediği gibi Sakın İç savaş muhabbetine girmeyin ne yirmisi, 50 sayfaya kadar çıkarız hiç boşuna yormayın kendinizi ^_^ Ama bence haklı taraf Fırtınapelerin. Ben isyancıydım. Zaten Karanlık Kardeşlik'e katılırsanız Skyrim İmparatorunu öldürmeniz gerekecek. İmparator'a katılıp İmparatoru mu öldüreceksiniz?
Bencede Fırtınapelerin Haklı Taraf Bende İsyancıydım İmparatorlukta Oynadığımı Hatırlamıyorum Bu yüzden Hikayesini detaylı olarak bilmiyorum :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya benim sinirimi bozan biraz kaba davranmaları yani o kadar ejderdoğanız azcık sayılı olun be kardeşim çöpmüş gibi davranıyorlar bir de fırtınaplerinlerin tarafındayken bir kaç bölüm birbirinin tekrarıydı sinirimi bozmuş git şu kaleyi al git bu kaleyi la falan

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama Pislik Yapmak Gibiside Yoktu YA Böyle Arakadan Baltayı Kafalarına Vurmak <3
Kim ne derse söylesin bence en iyi karakter assassin thief karışımı. 1 WS 1 dövüşte ve kalabalık yerlerde iyi değil ama (en azından oyunun başları ÇOK ZOR geliyor) Kastıkça Op karakter oluyorsun zengin oluyorsun. Ejder rahibine tek atıyordum mesela. Hem vakitten kazanç hemde sinsiliğin avantajları :)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya benim sinirimi bozan biraz kaba davranmaları yani o kadar ejderdoğanız azcık sayılı olun be kardeşim çöpmüş gibi davranıyorlar bir de fırtınaplerinlerin tarafındayken bir kaç bölüm birbirinin tekrarıydı sinirimi bozmuş git şu kaleyi al git bu kaleyi la falan
Ben Fırtınapelerin olmayı seviyorum çünkü gidip kalelere giriyordum önüme gelene S.a knk diye aklımdan geçiyordu sonra o kadar adam öldürdüğümü hatırlıyordum Ve Aklımdan : YANACAKSIN ! biraz saçmaydı ama gerçekten çok gülüyordum

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya bende oyunda böyle assasin açıcaktım ama bir kıyafet var böyle siyah tam assasin kıyafeti onun nerede olduğunu bulamadığım için açmadım yoksa o kıyafete özellik basıp sürekli onu kullancaktım