Allah Rızası Icın Icerı Gelın

TwinXP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar geçen gün bukkit server açtım ben kendi IPm ıle gırıyorum arkadaşlarıma kendi ıpmı verıom my.ıpyazıp ınternete ordakı ıp ama gıremıyorlar port actım yanlış acmıs olabılırmıyım nasıl duzeltecem ılk bılen arkadaşa GoldVip 20 Gün vercem serveri açtıgım ılk gun.. :(:(:(
2.Sorunum ise dıer carımla geldım gamemode 2 + op deıl aynı pcden actım ama warplar acılmıyor op carımla gorebılıyorum lutfen yardım :(

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ip kismini nasil yaptigini adim adim açiklarsan yardimci oluruz böyle bir bilgiyle yardim beklemelisin
gememode2 kısmınıda propertes den halledebilirsin warplarida pluginden editlemen lazim (bende tam bilmiyorumhangi pluginde)
son olarak konu başligini dilenir gibi degil konu içerigiyle ilgili bilgi içeren bisey koy

TwinXP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dılenır gıbımı dalgamı gecıyorsun?[DOUBLEPOST=1409327763,1409327716][/DOUBLEPOST]saten bende anlamıom cok :([DOUBLEPOST=1409328110][/DOUBLEPOST]

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dılenır gıbımı dalgamı gecıyorsun?[DOUBLEPOST=1409327763,1409327716][/DOUBLEPOST]saten bende anlamıom cok :(
amacim dalga geçmek degil zaten böyle başliklarda forum kurallarina aykiri
serveri açtigin klasörde propertes dosyasi var onu not defteriyle aç ve gamemode ayarini 0 yap
ip sorununuda hangi adimlari uyguladigini yaz böylece onada yardimci oluruz karisik oldugundan nerede hata yaptini bilemeyiz
warp kısmıda pluginlerden ayarlaniyor hangisinde bende tam bilmiyorum
(önceki yorumu anlamadiysan diye daha ayrintili yazdim goldvipi baskasina verirsin bir süre serverlara girmiyorum netten kaynakli bir sorun var)