RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
YaptımŞuna ''Selfie çektiğim de ben'' diye caps yapsana.
![]()
YaptımŞuna ''Selfie çektiğim de ben'' diye caps yapsana.
![]()
Uyuyor ama ha.Yaptım
![]()
AynenUyuyor ama ha.![]()
Şuna ''Selfie çektiğim de ben'' diye caps yapsana.
![]()
Yazılar çok biçimsiz benim ki daha iyi oldu![]()
Fakat şuda cuk oturdu
![]()
Nataşadan pirinç canavarı yaptım 2 gün önce .-.Açılın karıya gidiyom ben!
![]()
ben de 2 tane kavate 2 tane de av yayı var bu toplam da 2 tane işime yaramyacak itemi nasıl değerlendirirm?Nataşadan pirinç canavarı yaptım 2 gün önce .-.
Hurda yap ? Hurdalar craft işine yarıyor . göz at oralaraben de 2 tane kavate 2 tane de av yayı var bu toplam da 2 tane işime yaramyacak itemi nasıl değerlendirirm?
,İşte nasıl hurda yapacağım? Ve bu hurdaları nasıl değerlen dereceğim?Hurda yap ?
eşyalara gir çantaya tıkla hurda metal ürett kısmından aynı sınıfın 2 silahı ile 1 hurda metal yapıyorsun . yandaki kısımda ise craft ediyorsun göz at bi[DOUBLEPOST=1409353385,1409352528][/DOUBLEPOST]yapabildin mi ?,İşte nasıl hurda yapacağım? Ve bu hurdaları nasıl değerlen dereceğim?
Tamam sağol bayağı bir uğraştım göz attım ve sonun da ise buz salkımını ürettim.eşyalara gir çantaya tıkla hurda metal ürett kısmından aynı sınıfın 2 silahı ile 1 hurda metal yapıyorsun . yandaki kısımda ise craft ediyorsun göz at bi
Buz salkımını bana versinTamam sağol bayağı bir uğraştım göz attım ve sonun da ise buz salkımını ürettim.
@UpFall Artık buz salkımını vermene gerek kalmadı fakat başka eşyalar da takasa ede biliriz hany. :alay:
Bayağı güzel bir şeymiş bu işleme fakat çok zararı da var yani bayağı eşya gidiyor.![]()
Bende sizin tayfaya katılabilir miyim ?Buz salkımını bana versinbunu veririm![]()
aynen fakat bayağı faydalı . Özellikle pirinç canavar hoşuma gitti![]()
Tf 2 indir katıl .-.Bende sizin tayfaya katılabilir miyim ?![]()