- En iyi cevaplar
- 0
sorun ne biliyormusun ticket atmalısın.oyunu %Appdata% dan sildim tamamen verdiğiniz linkten yeniden indirdim ilk başlarken e posta şifre istedi girdim haber sayfasına yönlendirdi ama hala düzelmedi demo geliyor![]()
sorun ne biliyormusun ticket atmalısın.oyunu %Appdata% dan sildim tamamen verdiğiniz linkten yeniden indirdim ilk başlarken e posta şifre istedi girdim haber sayfasına yönlendirdi ama hala düzelmedi demo geliyor![]()
Sitesine giris yaptiginda ana sayfasinda sagda buy mu yoksa downloadmi yaziyor eger buy yaziyorsa satin aldigin zmnki fatura/fis/kart ekstresi tarzi bi kanitida ekliyerek ticket at kisa zamanda donus yapacaktirlarticket attım umarım geri dönerler. Anlamadığım şey oyunu sitesinden almıştım neden böyle bir şey olabilir ki gift code falan olsa bir şey demicem oyunu orjinal alıyorsun hesap gidiyor![]()
Şimdi baktım sağda buy yazısı var:/ ben ticket atmıştım bir daha atsam kabul ederler mi aynı hesap adınaSitesine giris yaptiginda ana sayfasinda sagda buy mu yoksa downloadmi yaziyor eger buy yaziyorsa satin aldigin zmnki fatura/fis/kart ekstresi tarzi bi kanitida ekliyerek ticket at kisa zamanda donus yapacaktirlar
---------------------------------
-- We Are FairOnes --
---------------------------------
Elinde fatura/fis vb. Herhangi bir belge varmi satin aldigini kanitliyabilecegin ? Varsa belgenin fotokopisi ile tekrar ticket at. Bi sakincasi yok. Zamaninda pocket edition icin ticket atmisdim 1 haftada geri donus yapmisdilarŞimdi baktım sağda buy yazısı var:/ ben ticket atmıştım bir daha atsam kabul ederler mi aynı hesap adına
Evet cevirmelisin turkceye cvp alabilecegini sanmamPeki Türkçe yazsam zararı olur mu yoksa İngilizceye mi çevireyim ?
Şimdi Arkadaşım da Böyle Bir Sorun Var. Ona Bir Transaction ID'ye sahip misin ? Diye Sorduğumda Evet Var Demişti. Şimdi O Nereden Bu Sorunu HalledebilecekBu hata benim bir arkadaşa da oldu. Sebebi tahmin ettiğim şeydi, eğer girişini doğru yapmana rağmen bu hata veriyorsa demek istenilen şey şudur; "Hesabınız silinmemiştir fakat Premium hesabınız hesabınızdan silinmiştir.". Bu 4 türlü yapılabilir, 1- Sahte kart kullanımından 2-Mojang dışında bir yerden almaktan 3-Kart sahibinin şikayetinden 4-Mojang hesabına girip hesap sil tuşuna bastığın için. Bunların dördü de affedilemez suçlardır ve hesabınız geri döndürülmeyecektir. Eğer 4. işlemi yaptığınızı düşünüyorsanız Mojang'dan hesap alırken size verilen Transaction ID ile bir Ticket atarsanız kesinlikle sıkıntı çıkmayacaktır. Düzeltmenin başka yolu yoktur, eğer başka bir siteden aldıysanız Transaction ID size verilmez ve hesabınız kalıcı olarak gitmiştir hayırlı sabahlar.
Şimdi Arkadaşım da Böyle Bir Sorun Var. Ona Bir Transaction ID'ye sahip misin ? Diye Sorduğumda Evet Var Demişti. Şimdi O Nereden Bu Sorunu Halledebilecek
Yani Ne Yapması Gerekiyor ? Cevap Verirseniz Sevinirim.
Arkadaş Halletmiş Bana Telefon Açtı Sağ ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bu sitedeki her şeyi doğru girip yollayacak.