TheGreenWood
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Ne yazık ki seçilemedim
Kusura bakma mesajını görmedim, neden olmasınHarem grubuma katılrısan sevinirm,hem bizim tayfadan bir kaç kişiyle de tanışırsın bizim tayfaya katılırsın.
Teşekkür ederim ben de memnun oldum, fakat 40 okuyucuya ulaştığında neden sildiğini anlayamadımAramıza hoşgeldiinn...Ben Semih.Ben birazcık tuhaf inanca sahip bi adamım.Yazarlığı çok severim,durmadan kitap yazarım ve Wattpad e koyar 40 okuyucu olunca silerimmemnun oldumm
Samsung Galaxy S4 Mini'den yollandı.
Ya bende belirleyemedim onun sebebini içime kötü his doğuyo siliomTeşekkür ederim ben de memnun oldum, fakat 40 okuyucuya ulaştığında neden sildiğini anlayamadım![]()
Kitapların sayesinde para kazanabiliyormusun ?Ya bende belirleyemedim onun sebebini içime kötü his doğuyo siliomwattpad de takipleşek adım ListHunter beklerim duvarımda
Hiç denemedimKitapların sayesinde para kazanabiliyormusun ?![]()
ListHunter takip ediyorumHiç denemedim
Kazanamazsın ama çok beğenilen hikayenin bir kısmını herhangi bir yayınevine gönderirsen beğenildiğin takdirde kitabın basılabilirKitapların sayesinde para kazanabiliyormusun ?![]()
Wattpad adını verir misin?Kazanamazsın ama çok beğenilen hikayenin bir kısmını herhangi bir yayınevine gönderirsen beğenildiğin takdirde kitabın basılabilir![]()
Wattpad hesabım yok, ablamın hesabından giriyordum da adını unuttum.Wattpad adını verir misin?
Açsan?Wattpad hesabım yok, ablamın hesabından giriyordum da adını unuttum.
Telefonumda küçük bir arıza var da, Eylül ayının ortalarına doğru elime geçer ancak, o zaman açarım.Açsan?
Okey.Telefonumda küçük bir arıza var da, Eylül ayının ortalarına doğru elime geçer ancak, o zaman açarım.