Bağımlı Olduğunuz Bir Şey ?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
salata suyu :) her salatanın suyunu mutlaka içerim (içinde sirke yoksa tabi) evet saçma gelebilir ama çok leziz :D

vee para harcamaktan kaçınmak

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animeler... Her gece en az 10 bölüm izlemeden rahat edemiyorum. Yani oyun bağımlılığım da var ama oyunlardan kesinlikle uzak kalabilir ve oyun bağımlılığımdan kurtulabilirim ama animelerden... Asla.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ikinci bağımlılığım: rainbow factory müziği.

May lidıl poooonniii lalala laaa la

tüm ponyleri biliyom :) o derece bağımlıyım ^^ (sadece 6 pony değil)

Tekila,brandy,votka karisimi. Kisaca kamikaze mmmh bide limonu tuzlayip yicen yaninda. Canim cekti ben icmeye gidiyom

+ biraz barut ekleriz ve BUM :)

Animeler... Her gece en az 10 bölüm izlemeden rahat edemiyorum. Yani oyun bağımlılığım da var ama oyunlardan kesinlikle uzak kalabilir ve oyun bağımlılığımdan kurtulabilirim ama animelerden... Asla.

aynen la :) ben de öyleyim. ama tek farkım oyun bağımlılığımdan kurtulamıyorum.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
salata suyu :) her salatanın suyunu mutlaka içerim (içinde sirke yoksa tabi) evet saçma gelebilir ama çok leziz :D

vee para harcamaktan kaçınmak
Salata suyu gerçekten güzel olabilir. :D
Animeler çok değişik bir dünya bana göre. :)
Tekila,brandy,votka karisimi. Kisaca kamikaze mmmh bide limonu tuzlayip yicen yaninda. Canim cekti ben icmeye gidiyom
Biraz alkolik bir arkadaşımızsın sanırım. :)
Sigara,alkol,kızlar :D
Dikkat etmelisin ayağını yerden kaydırır bunlar. :)
Benimde öyle. :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yaşamak ve sevmek sanırsam en büyük bağımlılığım. En güzel olanı da bu zaten :)