- En iyi cevaplar
- 0
Soruyorum da 16 harfli nickin ne ? 16 harfli nicki nerden buldun . Ve minecraftı senden öğrenicek değilim . Uydurmayı kesxa<xa
var git hivemc ye girmye çalış bende işte 16 harften fazla olamaz diyo ok minecraftı iyi öğrende gel
Soruyorum da 16 harfli nickin ne ? 16 harfli nicki nerden buldun . Ve minecraftı senden öğrenicek değilim . Uydurmayı kesxa<xa
var git hivemc ye girmye çalış bende işte 16 harften fazla olamaz diyo ok minecraftı iyi öğrende gel
Bir tane Lord abi ve onun yandaşları vardı bu da Sir abi olmalıSoruyorum da 16 harfli nickin ne ? 16 harfli nicki nerden buldun . Ve minecraftı senden öğrenicek değilim . Uydurmayı kes
Aynen nolur banada bitaneeeeeğ :'((bana bi tanesini veriri misin lütfennnnnnnnnnnnnnnn kıtlık çekiyorum hivemc oynamadan ölmek istemiyorummmmmm istediğin her şeyi yaparım
Sir abiin yandaşları geldi sanırımBir tane Lord abi ve onun yandaşları vardı bu da Sir abi olmalı![]()
Ne yapıyor bunlar yaw O_oAynen nolur banada bitaneeeeeğ :'((
Fakirlik anlamazsın... :aDa:sd:Ne yapıyor bunlar yaw O_o
Onunda premiumu yokFakirlik anlamazsın... :aDa:sd:
Senden daha iyi anlarımFakirlik anlamazsın... :aDa:sd:
Ailem izin vermiyor benimSenden daha iyi anlarımOyunu 10 tl ye güvenli biryerden mobil ile alabilirsin.Ben onuda alamıyorum
![]()
Mobil diyorumAilem izin vermiyor benim![]()
Paybyme aldımda mojangta geçmiyor
Telefondaki tl lerden mi çekiyor ?Mobil diyorum10 tl. Günde 1 tl ayırsan 10 güne 10 tl paran olur onuda evdeki herhangi bir telefona yükletirsin öyle alırsın.