böyle veya buna benzeyen bir mod varmı

bendahayeniyimdesem

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadşlar mesela böle savaş modu vramı askerlerim olsun askerlar tanka helikoptere uçağa veya gemiye vb gibi araçlara binerek diğer askerlerde aynı şekilde binerek savaş yapma modu varmıdır mesela biri uçakta biniyor bomba atıyor aşağıdanda tank vuruyo ve ölüyo ve benim ve düşman askerleri filanda olsun böyle bir mod varmı yoksa benzeyen vramı ? teşekkürler

bendahayeniyimdesem

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç bilmiyorum ama Clay Soldiers var. Küçük askerler ve sadece ata binebiliyorlar.
evet onda ata biniyolar ve onlarda hayvan var değişik kaplumbağa filan var bide arkadaşlar int araken böle video buldum :
sizce bu nedir modmudur modsa nasıl oluyor
bide arkadaşlar modpack olark
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
böyle bir dünya savaşı modpaketi var bu benim dediğim gibimidir lütfen cevaplarmısınız teşşekkürler ![DOUBLEPOST=1409566197,1409566101][/DOUBLEPOST]
u tavsiye ederim askerler yok ama tank-askeri araçlar-uçaklar-çeşit çeşit silah ve el bombaları var.
peki flansın askeride varmıdır ?

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
evet onda ata biniyolar ve onlarda hayvan var değişik kaplumbağa filan var bide arkadaşlar int araken böle video buldum :
sizce bu nedir modmudur modsa nasıl oluyor
bide arkadaşlar modpack olark
böyle bir dünya savaşı modpaketi var bu benim dediğim gibimidir lütfen cevaplarmısınız teşşekkürler ![DOUBLEPOST=1409566197,1409566101][/DOUBLEPOST]
peki flansın askeride varmıdır ?
Yok malesef

bendahayeniyimdesem

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki flans moda askerleri bindirme yokmu bir videoda gördüm adam bindiriyor bakın :
peki nasıl bindirilir sanırım npc modlamı nasıl yapılır cevaplarsanız thank you

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çocuğa bak Minecraft'ı ne hale getirdi... (hakaret değildir)