ColoredSwords Mod - More Coloring Swords In This Mod ! - 1.7.2/1.7.10 -Made In TheMasterT

TheMasterT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0

Merhaba forum !
Bu gün size kendi yazdığım modu tanıtacağım.
Bu mod oyuna renklendirilebilir kılıçlar ekliyor.
Şimdilik beta sürümünde olduğu için sadece tek renge boyayabiliyoruz.
Ancak beta sürümünden çıkıp 1.0 sürümü gelince kılıçlar 2 renk yapılabiliyor olacak !
Crafting Recipes:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Güncellemeler konusunda herkesten önce haberdar olmak için:

Virüs totals :

İyi Forumlar !

Son düzenleme:

TheMasterT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Fazla gelişmez.Başka bir konu bul.Onun dışında diğerleri gib mcreator saçmalığını kullanmadığın için takdir ettim.İstersen "Mod Coders" a gelebilirsin.Sana fikir ve bir kaç şey öğretirim.Eğer beni yeterli bulmuyorsan yaptığım moda bakabilirsin:https://forum.gamer.com.tr/konu/211890/
İnsanların renkli kılıçları ne kadar çok sevdiğini bildiğim için böyle bir şeye kalkıştım (Herkes sevmek zorunda değil tabiiki :)) Sadece renk bakımından üstünler,güç olarak 4,5 (Tahtadan biraz daha fazla).Zaten küçük bir mod olacağı için iki renkli kılıçlardan sonra source dosyaların ellemeyeceğim :D. Desteğiniz için teşekkürler.
Türkçe konuş kardeşim
Recipe: Tarif
Colored: Renkli
Sword: Kılıç

Yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım :)[DOUBLEPOST=1409745045,1409663255][/DOUBLEPOST]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0.5.1 Sürümü Siteme eklendi ! Oradan nelerin değiştiğini öğrenebilir ve linklerini görebilirsiniz ! (1.0.0 sürüme gelince burada paylaşacağım.)

Son düzenleme: