Irkçılık yapanlar olur..Uzaylıları müslüman yapmaya çalışan olur.. Olur da olur komedi olur..
![]()
Gnoxis.Com alıntı diye yazdımKonuyu nereden çaldın?
qapaqKonuyu nereden çaldın?
Bu cümle güzel beğendim.. Gerisi biraz bilimkurgu.. Çoğu şey insanlara korku salıp, onları belli bir düzende tutmak için uydurulmuştur..İnsanlar sabit fikirlerle yaşıyorlar artık ve bu böyle devam ederse bir uzaylı görürseler kalp krizinden gidecekler.
Bütün insanlar da şu anlayış vardır Çocuk okur büyük adam olur işi iyi olur parası iyi olur evlenir mutlu mesut yaşar Allah'ına inanır ibadet eder ölür ve Cennet'e gider ve bu yaşantı biçiminde olmayan hiçbir şeyi kabul etmezler.
Uyanın artık! Devler gerçek uzaylılar gerçek deniz kızları gerçek Cinler ve Şeytanlar gerçek Hayaletler gerçek illa kendi gözlerinizle mi görmelisiniz? Işınlanmak mevcut Zamanda yolculuk etmek zaman makinesi bulundu daha neler neler var fakat bütün insanlar bu sabit fikirden çıkamadıkları sürece hiçbir şey başaramazlar biz çok geri kaldık hem de çok geri kaldık ki şeytanların dünya da kurduğu imparatorluklarını bile fark edemiyoruz gökyüzüne bakınca boş mavi ve beyaz bulut görüyor insanlar geceleri ise yıldızları ve çeşitli gezegenleri ama bir şeyi görmüyorlar gökyüzün de bulunan bir boyutu aslın da görmek çok basit onlar oradalar bizi izliyorlar bizde deneyler yapıyorlar fakat bunu hiçbir insan fark etmiyor...
Sen bu konu da ne için durup saçma düşüncelerini insanların aklına sokmaya çalışıyorsun? Benim dediklerime ister inan ister inanma umrumda değil.benim dediklerimi araştırırsanız bir çoğunun gerçek olduğunu görürsünüz.Bana ne inanmazsan inanma öyle yaşa ve öyle kör bir şekilde kal ve öl.Beni hiç ilgilendirmez.1 ay içinde İsviçre de deniz kızı bulundu fotoğrafları ve videoları da mevcuttur daha evvel de bulundu ve görüntülendi kendi kafana göre konuşuyorsan daha bu konu da zamanını kaybetme sen kendi çalışmana ve iyi mutlu bir hayat sürmene bak sen eğer tepen de bilmediğin canlılar ve garip ışıklı şeyler varsa rüyada olduğunu san ve kör yaşantına devam et.Bu cümle güzel beğendim.. Gerisi biraz bilimkurgu.. Çoğu şey insanlara korku salıp, onları belli bir düzende tutmak için uydurulmuştur..
Zamanda yolculuk geçmişe gitmek haricinde inanırım.. Ama icat edildiğine inanmam.. Zaten makineyle olacak iş değil.. Uzaya çıkmak zorundayız ki uzaya çıksa (USA mi çıktı zamanda yolculuk için Rusya görür onları yayılır medyaya).. Yani inanmam.. İki tarafta birbirini gözetliyor..
Dev olayı geçmişte doğru evet.. İnsanlar geçmişte daha büyüktü.. Büyük insan kemikleri bulundu buna inanırım.. Ama şimdi yok devler..
Deniz kızıda saçma (tabi sexy olurlarsa olsun isterim..).. O kadar balıkçılık yapılıyor birinde bile gerçek canlı video olarak internete düşmez mi?
Işınlanmak da imkansız paradoxları var.. Paradoxları daha çözemiyorlar o bulunmaz.. Şimdi çözüldü diyeceksin de 1 kişi mi çözecek.. Bunca zamandır birsürü bilim adamı yaşadı biri bile çözemedi mi?
İnsanlar yaratıcı olduğu sürece gelişebiliriz.. Merak duygusu lazım bu tarz bilim kurgu ürünlerine inanmadan önce.. bir şey icat etmek istiyorsan somut düşünmelisin..
Ben düşüncemi birinin aklına sokmaya çalışmıyorum.. Bunu neden söyledin anlamadım düşüncemi paylaştım ben.. Ha mantıklı gelen varsa düşünsün.. Ben biriyle direkt yüz yüze konuşur gibi yazıyorum..Sen bu konu da ne için durup saçma düşüncelerini insanların aklına sokmaya çalışıyorsun? Benim dediklerime ister inan ister inanma umrumda değil.benim dediklerimi araştırırsanız bir çoğunun gerçek olduğunu görürsünüz.Bana ne inanmazsan inanma öyle yaşa ve öyle kör bir şekilde kal ve öl.Beni hiç ilgilendirmez.1 ay içinde İsviçre de deniz kızı bulundu fotoğrafları ve videoları da mevcuttur daha evvel de bulundu ve görüntülendi kendi kafana göre konuşuyorsan daha bu konu da zamanını kaybetme sen kendi çalışmana ve iyi mutlu bir hayat sürmene bak sen eğer tepen de bilmediğin canlılar ve garip ışıklı şeyler varsa rüyada olduğunu san ve kör yaşantına devam et.
falan demişsin umrundaymış gibi bir anlam çıkıyor orada..Uyanın artık!
Bu konu da bir kaç kişinin bu tür düşüncelerine karşı bir şekil de mesaj yazdığın için sana ister inan ister inanma umrumuz da değil diyorum.Ben düşüncemi birinin aklına sokmaya çalışmıyorum.. Bunu neden söyledin anlamadım düşüncemi paylaştım ben.. Ha mantıklı gelen varsa düşünsün.. Ben biriyle direkt yüz yüze konuşur gibi yazıyorum..
falan demişsin umrundaymış gibi bir anlam çıkıyor orada..
Teknoloji bu kadar gelişmişken (son oyunlara bakabilirsin veya skyrimdeki o müthiş grafik modlarına örnek olsun diye söylüyorum), video ve resimlerin biraz inandırıcılık tarafı düşüyor.. Bu inanmakla ilgili zaten.. Bilgisizlik, cahillik, körlükle alakası yok inançla ilgili bir şey.. O yüzden "kör" lafınıda pek sevmedim..
Ayrıca sende kendi kafana göre konuşuyorsun.. Düşünce paylaşıyorsun benim gibi..
Şu düşünceden vazgeçin artık sen inanıyorsan herkes için doğru olan şey o değildir.. Montaj belki sen uydurma masal gibi bilgilere inanıyorsun..
Tartıştığım adam da pek farklı bir şey söylemiyor oku istersen hepsini..Bu konu da bir kaç kişinin bu tür düşüncelerine karşı bir şekil de mesaj yazdığın için sana ister inan ister inanma umrumuz da değil diyorum.
Benim bahsettiğimin PC oyunlarıyla alakası bile yok onu nereden çıkardığını anlamadım.
(son oyunlara bakabilirsin veya skyrimdeki o müthiş grafik modlarına örnek olsun diye söylüyorum)
(örnek olsun diye söylüyorum)
(örnek olsun diye söylüyorum)
Yani teknolojinin neler yapabildiğine örnek..(örnek olsun diye söylüyorum)
Araştırmadığım sonucuna nereden varıyorsun.. Araştırıyorum ve pek elle tutulur kanıt yok.. Bu durumda mantığımı kullanıyorum.. İnanmak isteyip istemediğimi mantığımı kullanarak belirtiyorum.. Uzaylılara inanıyorum mesela ama dünyaya geldiklerine inanmıyorum..Kör dedim çünkü bir kez olsun kafanızı kaldırıp bakmıyorsunuz baktığınız da ise görmemek istermiş gibi bakıyorsunuz bir kez olsun adam akıllı araştırmıyorsunuz sanki inanmak istemezmiş o yüzden ''kör'' diyorum ben.
Ben de işte sana bu yüzden kör diyorum. ''Dünyaya geldiklerine inanmıyorum.''İşte ben bu yüzden sana kör diyorum çünkü o kadar çok bulgu tarihi eser video ve kanıt var ki ve sen bunlara rağmen bana inanmadığını söylüyorsun işte bu yüzden ben de sana kör diyorum.Tartıştığım adam da pek farklı bir şey söylemiyor oku istersen hepsini..
Yani teknolojinin neler yapabildiğine örnek..
Araştırmadığım sonucuna nereden varıyorsun.. Araştırıyorum ve pek elle tutulur kanıt yok.. Bu durumda mantığımı kullanıyorum.. İnanmak isteyip istemediğimi mantığımı kullanarak belirtiyorum.. Uzaylılara inanıyorum mesela ama dünyaya geldiklerine inanmıyorum..
Area 51 oBen de işte sana bu yüzden kör diyorum. ''Dünyaya geldiklerine inanmıyorum.''İşte ben bu yüzden sana kör diyorum çünkü o kadar çok bulgu tarihi eser video ve kanıt var ki ve sen bunlara rağmen bana inanmadığını söylüyorsun işte bu yüzden ben de sana kör diyorum.
Sector 51'i bir araştır istersen Dünyanın en gizli Askeri üssü.
Madem bu kadar gizli sen nereden biliyorsun.. Eğer internete sızsa tüm internetten kaldırır adamlar.. Nasıl eline geçiyor? Bu tip şeylere inanmak yerine H.A.A.R.P projesi gibi şeylere inanın.. Onlar daha gerçekçi ve daha çok kanıt var..Ben de işte sana bu yüzden kör diyorum. ''Dünyaya geldiklerine inanmıyorum.''İşte ben bu yüzden sana kör diyorum çünkü o kadar çok bulgu tarihi eser video ve kanıt var ki ve sen bunlara rağmen bana inanmadığını söylüyorsun işte bu yüzden ben de sana kör diyorum.
Sector 51'i bir araştır istersen Dünyanın en gizli Askeri üssü.