MCN Freedom Partnerlik hakkında acil bilgi?

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadşalar ben iş ortaklığı için Freedoma başvurdum ve kabul edilmiş şimdi ben bundan para kazanacak mıyım ? Bu ne işe yarar? Ne yapmam lazım? vS. sorular var aklımda acil arkadaşlar çok acil lütfen

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başka bir siteye yada freedom destek bölümü varsa ona başvur o buradan daha fazla bilgi verebilir

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne diyorsun sen ya :) İngilizce olduğu için buraya yazdım neyse boşverin gitsin ya

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim partnerlik verdiğini biliyoruz şartlarını vs. bilmiyoruz insanca gelp yardım istiyoruz mesaj kasmak için saçma sapan cevaplar v eriyosunuz yardım etmiyecekseniz neden cevap yazıyorsunuz

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim partnerlik verdiğini biliyoruz şartlarını vs. bilmiyoruz insanca gelp yardım istiyoruz mesaj kasmak için saçma sapan cevaplar v eriyosunuz yardım etmiyecekseniz neden cevap yazıyorsunuz
Ne diyorsun sen ya :) İngilizce olduğu için buraya yazdım neyse boşverin gitsin ya

Ek: Mesaj kastığımı düşünen tek kişi sensin..

Ek2: Bunuda ek olarak yazayım yoksa halen devam ediyorsun falan diye konuşup durucan belli..
Çünkü GEREKSİZ YERE mesaj Attığın Tek Yer BENİM KONUM .
Ben ciddi yazıyorum.. Az araştırıp öyle başvur.. Direkt bilmeden başvurmuşsun belli.. Sorduğun soruların basitliğine bir bak önce..

Herşeyi geçtim sabahtan beri cevap atan olmuyor.. Sence boşver demen yeterli değil mi?

Son düzenleme:

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ytpara.com forumuna git bende oradayım orası youtube kazanç üzerine kurulu bir site

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi