Acemi Çalışma: Shadow Home+Steve'in Gözünden TAŞ Kazmak

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mine-İmator 1.0.0 DEMO 5 Ile bir çalışma yaptım! hop! Mine-imatorda artık SHADOWS var! Evet Çalışmalarım!:
Bu Arada 1 Saatimi aldı bunları yapmak. Karakterler-Işık Eklentisi-Ve Programı Öğrenmek :D Ve Intel HD Graphics'in tabiiki shadow eklentisi olmadığı için 1-2 render FPS ile zar zor çekip getirdim. Umarım beğenirsiniz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir Video Eklenecek.

Son düzenleme:

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si gözüme hoş geldi fakat 2.si için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Render ayarları hoşuma gitmedi.Ve karakterler.Ah tam bir facia...
Ayrıca sence de bunlar için 1 saat fazla değil mi ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si gözüme hoş geldi fakat 2.si için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Render ayarları hoşuma gitmedi.Ve karakterler.Ah tam bir facia...
Ayrıca sence de bunlar için 1 saat fazla değil mi ?
Aslında 2.'yi ben bile beğenmedim. yanlardan biraz kayma fln filan olmuş kötü olmuş bende fark ettim. işte shadow fln filan. ancak 1. Gerçekten güzel.
+Render ayarlarını daha yapmayı bilmiyorum. Adı üstünde Acemiyim :D
+1 saat fazla değil acemiye göre.
+Karakterleri neden beğenmediğini buldum :D Eller kollar fln. villagerden beter oldu. Acemilik Budur kardeşim :D ne bekliyordun acaba :D
+1. Fotoraftaki Ekinleri 3D Yapmayı bulursam 3D ile değiştireceğim. oralarda 2D.
+ Rig Falan mı eklesem acaba ? Karakterlere

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
1. sinde hata var blockları yanlış koymuşşun 2. de gölge hatası var mine-imatörü bırakıp daha iyi programlar bul blender mine-way i destekliyor onu kullan harita çıkartmak için

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. sinde hata var blockları yanlış koymuşşun 2. de gölge hatası var mine-imatörü bırakıp daha iyi programlar bul blender mine-way i destekliyor onu kullan harita çıkartmak için
Onları kullanmak kolayda kullanıcam Onları kullanmak istemiyorum. + ingilizce çok fazla oralarda çok zor oluyor burada daha iyi.
+1.'de block yanlışı göremedim nerede block yanlışı ??
+ Blenderi geç iyi olmuyor. +O programdaki animasyonlar güzel olmuyor.
+ Cinema 4D çok yer kaplıyor + Onda animasyon yapmak AŞIRI zor. karma karışık oluyo.
+ Mine-way yazdım çok farklı şeyler çıkıyor. Bir program olduğunu sanmıyorum.
+ Mine imator rahat ve kolay bi program
+ Mine-İmator full Minecraft hakkında olduğu için onu kullanıyom. Diğerlerini denemedim sanma farklı animasyonlar için. ondan onları kullanmıyorum.[DOUBLEPOST=1409684643,1409684359][/DOUBLEPOST]
+ Mine-Way'a Gerek yokki Haritayı ben Mine-Imator'dan çıkardım zaten kardeşim. 1.0.0 çıktığından beri ondan harita ekleyebiliyorsun. İstediğim belirli alanı,belirli dünyada seçtim yükledim. Anladın ?

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam biliyoruz herhalde :D ben mine-imatör kullanma diye diyorum çok berbat bi program maya blender falan kullan

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berbat olduğu için mi 1. Resime güzel diyorlar. az sonra bi animasyon videosu yüklücem
Güzel demiyoruz.Hoş diyoruz.Güzel olması için "emek" olması lazım ve sen sadece map upload edip kamera koymuşsun ve bitti.
+ Sakın Mine-Imator ile animasyon yapayım deme emeğin boşa gider.Git C4D'de 1-2 saat uğraş daha güzel animasyonlar yap.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel demiyoruz.Hoş diyoruz.Güzel olması için "emek" olması lazım ve sen sadece map upload edip kamera koymuşsun ve bitti.
+ Sakın Mine-Imator ile animasyon yapayım deme emeğin boşa gider.Git C4D'de 1-2 saat uğraş daha güzel animasyonlar yap.
Map upload edip kamera koymuşşun mı ? sen şaka mısın kardeşim. ben zaten 30 DK Meşale ışığı eklemek var. kolay mı ? Map upload edince direk ışıklar geliyo sanıyosan sen mine-imator kullanmamışsın. ciddiyim. Kamera koymadım.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map upload edip kamera koymuşşun mı ? sen şaka mısın kardeşim. ben zaten 30 DK Meşale ışığı eklemek var. kolay mı ? Map upload edince direk ışıklar geliyo sanıyosan sen mine-imator kullanmamışsın. ciddiyim. Kamera koymadım.
Meşale ışığı eklemek zor mu ? + Evet ben Mine-Imator kullanmadım çünkü öyle gereksiz bir program kullanmam.
Anti-Mine-Imator D:saD:AsD:SAS.dSA:Dsa:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynı profil foton gibi :D[DOUBLEPOST=1409708515,1409708448][/DOUBLEPOST]
Meşale ışığı eklemek zor mu ? + Evet ben Mine-Imator kullanmadım çünkü öyle gereksiz bir program kullanmam.
Anti-Mine-Imator D:saD:AsD:SAS.dSA:Dsa:
Evet zor.
1- Öncelikle programı öğrenip meşalenin nerde olduğunu öğrenmek
2- Meşale Çıkarıp Işık ayarını,Renk ayarını vb. diğer şeeyleri yapman lazım.
3- 25 tane meşaleyi aydınlatmak kolaysa sen yap görek

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hocam egon resim boyutundan büyük.[DOUBLEPOST=1409730970,1409730837][/DOUBLEPOST]ayrıca 2. resimde hataları görebiliyoruz çok uğraşmışsın afferin sana ışıklara falan, o kadar uğraşmışsın ki meşaleler sönmüş hocam

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam egon resim boyutundan büyük.[DOUBLEPOST=1409730970,1409730837][/DOUBLEPOST]ayrıca 2. resimde hataları görebiliyoruz çok uğraşmışsın afferin sana ışıklara falan, o kadar uğraşmışsın ki meşaleler sönmüş hocam
Profil fotorafından iyi birşeyler yazmayacağını anladım :D