TrashPlays
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Galibiyet falan level küme onlardan yola çıkarak iyi oynadığınıda çıkartabilirizo ha konuda ben yokum en iyisi sadece hesaplamı oluyor oynayışa bakıyor diye biliyorumsilver 2 ligim
Galibiyet falan level küme onlardan yola çıkarak iyi oynadığınıda çıkartabilirizo ha konuda ben yokum en iyisi sadece hesaplamı oluyor oynayışa bakıyor diye biliyorumsilver 2 ligim
dereceli nadir girerim genelde her 3 maçımdan 2 sini alırımGalibiyet falan level küme onlardan yola çıkarak iyi oynadığınıda çıkartabiliriz
Dalga falan geçiyon heralde 30 olmadan dereceli atıyo adam :eek:TR sunucusunda aktif olarak oynamıyorum. Feedleyişlerimi izlemek isteyen varsa EUW nick: BurnerTroll (27 level Dia II hesap, yerse.)
-ARAM oynarım daha çok. ARAM'cı varsa girebiliriz beraber.
Aynen Metin2 yi de batırdılar hep , hackle küfürle falan.Küfür ve hileyi seviyosun ki TR candır diyorsun.
Bak ben wolfcuyum proyum 10 yasima girdim ergen oldum lolde cok proyum 28 killim var hep penta atiyorum ben daha ergenlige girdim bana laf atana cok pis soverim xD xD wolfta bir çarim var bide yarin metin 2 ye baslicam xDİnternet kafelerde bulursun istediğini..![]()
Kusura bakma ama Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısını çıkarmışsın yani..Bak ben wolfcuyum proyum 10 yasima girdim ergen oldum lolde cok proyum 28 killim var hep penta atiyorum ben daha ergenlige girdim bana laf atana cok pis soverim xD xD wolfta bir çarim var bide yarin metin 2 ye baslicam xD
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Umarim kimse ciddiye almamistirKusura bakma ama Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısını çıkarmışsın yani..![]()
Bir an korktum yemin ediyorumUmarim kimse ciddiye almamistir
Hatırlıyorsan Ekran Kartıyla İlgili Dediğini Yazsana BurayaBak ben wolfcuyum proyum 10 yasima girdim ergen oldum lolde cok proyum 28 killim var hep penta atiyorum ben daha ergenlige girdim bana laf atana cok pis soverim xD xD wolfta bir çarim var bide yarin metin 2 ye baslicam xD