R.A.M Artırma İçin Yardım Lütfen 1.6.4

Hougle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam,

Bazı nedenlerden dolayı bilgisayarımı degistirmem gerekti suan kullandıgım bilgisayarda minecraftta ram vermek istiyorum ancak buldugum butun cozumle 2013 yılından kaldıgı icin hiç biri çalışmadı (belki ben tam yapamadım :[ ) ram artırmanın bi yolunu bilen varsa paylaşırsa sevirin forumda konu arama kısmını görmedim eger oyle bi konu varsa linkini atarsanız sevinirim

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ramin kaç GB işletim sistemin kaç bit

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Hougle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
google kullanından kastın umarım eski konulardır onların cogunu denedim ama başaramadım :(

4 GP RAM
System Type : 32-bit Operating System

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
32 Bit İşletim Sistemiyle 4 GB Ram Şaşırtıcı... Muhtemelen Kendin Eklemişsin Ve Bilgisayarına Bu Sebeple 64-Bit İşletim Sistemi Kurmalısın (Hem 4GB Ram Performansı İçin Hem de Minecraft Ram Artırmak İçin)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
google kullanından kastın umarım eski konulardır onların cogunu denedim ama başaramadım :(

4 GP RAM
System Type : 32-bit Operating System
canım o bir imza sadece tapatalk ile girerken o hesabı kullanıyorum fark ettiysn o hesapta her mesajda aynı yazı var ve işletim sistemini 64 bit yapsan daha iyi olur

Hougle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım laptop hiçbir şey eklemedim kendim

64 bite nasıl cıkarabilirim sistemimi peki ?

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım laptop hiçbir şey eklemedim kendim

64 bite nasıl cıkarabilirim sistemimi peki ?
64 but işletim sistemi yüklemen lazım nasıl oluyor bilmiyorum çünkü hiç 32 bit sistemi 64 bit yapmak istemedim

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

Hougle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bilgisayarı aldıgımda ilk işletim sistemi vistaydı onu win7 ye cevirtirdim 3 4 yıl onceydi ondan sonra format atılmadı hiç