Acemi Çalışma: Shadow Home+Steve'in Gözünden TAŞ Kazmak

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçerik kaldırıldı

Moderatör tarafından düzenlendi:

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de Mine-Imator kullanıyorum fakat zor olduğunu söyleyemem ışık eklemek fazlasıyla kolay, sadece karakter hareketlerini güzel yapmak zor. Yani senin bunlarda çok da uğraştığını düşünmüyorum. Uğraştıysan senin sorunundur.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de Mine-Imator kullanıyorum fakat zor olduğunu söyleyemem ışık eklemek fazlasıyla kolay, sadece karakter hareketlerini güzel yapmak zor. Yani senin bunlarda çok da uğraştığını düşünmüyorum. Uğraştıysan senin sorunundur.
Adam acemiymiş ondan zorlanmış (:p)

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onları kullanmak kolayda kullanıcam Onları kullanmak istemiyorum. + ingilizce çok fazla oralarda çok zor oluyor burada daha iyi.
+1.'de block yanlışı göremedim nerede block yanlışı ??
+ Blenderi geç iyi olmuyor. +O programdaki animasyonlar güzel olmuyor.
+ Cinema 4D çok yer kaplıyor + Onda animasyon yapmak AŞIRI zor. karma karışık oluyo.
+ Mine-way yazdım çok farklı şeyler çıkıyor. Bir program olduğunu sanmıyorum.
+ Mine imator rahat ve kolay bi program
+ Mine-İmator full Minecraft hakkında olduğu için onu kullanıyom. Diğerlerini denemedim sanma farklı animasyonlar için. ondan onları kullanmıyorum.[DOUBLEPOST=1409684643,1409684359][/DOUBLEPOST]
+ Mine-Way'a Gerek yokki Haritayı ben Mine-Imator'dan çıkardım zaten kardeşim. 1.0.0 çıktığından beri ondan harita ekleyebiliyorsun. İstediğim belirli alanı,belirli dünyada seçtim yükledim. Anladın ?
Tam Zıttız aslında :p 1 ay uğraştım blendere alışamadım. Hatta adamın kolunu bile hareket ettiremedim. Cinema 4D'ye geçtim şıkır şıkır animasyon yapıyorum.