Steam Haftasonu Oyunları

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler uzun süredir foruma giremiyordum inşallah ban yemem hort olucak ama sormak istiyorum

Dediğiniz taktik işe yariyirmu ?
Kisaca nasıl yapa bilirim
Simdiden Teşekkürler

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece başta yazanlari yapmam yeterlimi yoksa ek olarak bir şey yapmam gerekiyormu ?
Post larinizi okimaya useniuorumda

K

Klood07

Ziyaretçi
Haftasonu hediye gelen oyunun kaynak dosyalarını ve kısayolunu değiştireceksin, Satın almış gibi oynuyorum çoğu oyunu bu yöntemle :D

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir oyunda vac olup olmadığını anlamal mümkünmü ban yemeden ?
Ve vac banı oyun çalinca yapiyor demi ?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün Terraria 5liraya yakın bir fiyata girmiş. Ben alın derim :D Gidin tansaşa ne biliyim 5 lira yükleyin gelip alabilirsiniz bu fırsat kaçmaz terrariacılar için :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bugün Terraria 5liraya yakın bir fiyata girmiş. Ben alın derim :D Gidin tansaşa ne biliyim 5 lira yükleyin gelip alabilirsiniz bu fırsat kaçmaz terrariacılar için :D
Valla 2 boyulu bir oyuna 5 lira vermem mesela minecraft 5 lira olaydı o zaman belkiiii :D[DOUBLEPOST=1409829505,1409829367][/DOUBLEPOST]Beyler Crysis 2 alabirim ama yorumlarınızı bilmek istiyorum yani nasıl bir oyun Crysis 1'i korsan olarak indirdim ve şu an oynuyorum baya hoşuma gitti aynı hazzı Crysis 2'de de alabilirmiyim

Bluxy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla 2 boyulu bir oyuna 5 lira vermem mesela minecraft 5 lira olaydı o zaman belkiiii :D[DOUBLEPOST=1409829505,1409829367][/DOUBLEPOST]Beyler Crysis 2 alabirim ama yorumlarınızı bilmek istiyorum yani nasıl bir oyun Crysis 1'i korsan olarak indirdim ve şu an oynuyorum baya hoşuma gitti aynı hazzı Crysis 2'de de alabilirmiyim
Minecraft 5 tl olsun camdan atlayıp migrosa doğru koşmaya başlarım :D

–cbg2002(banladığım için arkadaşın hesabını aldım.)

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallaha 5 TL olsun ininalim olmasa bile gider 5 kilometre koşar en yakın migrostan ininal alır satın alırım.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 5 tl olsa ininal satın alamam arkadaş migros uzak birde orayamı gitcem