Tamam şu an telefondayım pc gecince hallederim sağolDostum şöyle bir video buldum işine yarar umarım.![]()
Tamam şu an telefondayım pc gecince hallederim sağolDostum şöyle bir video buldum işine yarar umarım.![]()
Amaaaa ben de müsait olduğumda yapıcam ona göre.Tamam şu an telefondayım pc gecince hallederim sağol-TrashPlays
Tamam olurAmaaaa ben de müsait olduğumda yapıcam ona göre.![]()
Kanal üzerinden yaparız. FMT Radyo diye kanal açar, ordan düzenli olarak yayın yaparız.Tamam olurÖnceden MCTV vardı gene aynı bir projemi olucak bu projede -TrashPlays
Tamam yaparız iyi olur güzel olurKanal üzerinden yaparız. FMT Radyo diye kanal açar, ordan düzenli olarak yayın yaparız.![]()
Bende gelirim loTamam yaparız iyi olur güzel olurGrafiker bulalım bir tanede. Birtanede Minigames minecraft sunucusu açarız
ohh mis -TrashPlays
Aynen bence de o tür bir şey olsa daha iyi olur tıpkı ICarly gibi :alay:Eskiden Minecraft Türk Tv Vardı Her Cuma İzlerdik Onun Gibi bir şey Olursa Radyo Değilde Canlı Yayın Tarzı İzleyebiliriz
Kalbimizdesin @Berkin1453 ...
Baya bi izlenme olurduAynen bence de o tür bir şey olsa daha iyi olur tıpkı ICarly gibi :alay:
Sağolasın sen alışıksındırBende gelirim loBu arada kız arkadaşın uğruna banlandım
cbg2002(banladığım için arkadaşın hesabını aldım.)
Bu sefer 1 haftaSağolasın sen alışıksındır-Trashays
İzlerdim ya.Aynen bence de o tür bir şey olsa daha iyi olur tıpkı ICarly gibi :alay:
Giby B)İzlerdim ya.![]()
Birazdan bununla ilgili bir konu açacağım.Büyük ihtimal @TrashPlays ile beraber yapacağız. Çok eğlenceli olacak. Takipte kalın![]()