Eleştrilerinize İhtiyacım Var :)

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Hepinizze Merhaba :)
Ben Yeni Bir Kanal Açtım Ve Birkaç Video Çektim Fakat Kanalım Küçük ve Yeni Olduğu İçin Eksiklerinin Olacağını Düşündüm Bu Yüzden Size Başvurdum

Sizden İstediğim; Videoları Kısaca İzleyerek Çektiğim Videolardaki Hataları Bana Bildirmeniz :)

NOT: Bunu Düzgün Bir Üslupla Dile Getirirseniz Daha da Memnun Kalırım :)

Videolar:

Kanalım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin (Kötü de Olsa :) )

Son düzenleme:

MagicalSweetie

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önemli değil.Hevesleri ve hayalleri olan kardeşlerimize yardımcı olmak bzm görevimiz..

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Civilization en sevdiğim strateji oyunlarından ve izlemesini de seviyorum. İlk bölüme biraz baktım Osmanlıyı seçmemen beni sevindirdi çünkü çoğu video osmanlı üstünden oluyor. :) Başarıların devamını diliyorum.

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Civilization en sevdiğim strateji oyunlarından ve izlemesini de seviyorum. İlk bölüme biraz baktım Osmanlıyı seçmemen beni sevindirdi çünkü çoğu video osmanlı üstünden oluyor. :) Başarıların devamını diliyorum.
Yorumun için çok teşekkürler
Osmanlıyı secseydim videoyu zevkle cekemezdim çünkü o zamana dek sadece osmanlı olarak oynamistim :) Begendiyseniz ne mutlu bana :)[DOUBLEPOST=1409914303,1409862075][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1409936387][/DOUBLEPOST]Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin Eleştrilerinize Çok İhtiyacım Var :)

Son düzenleme: