uzaylılar kesin cevap

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar sabit fikirlerle yaşıyorlar artık ve bu böyle devam ederse bir uzaylı görürseler kalp krizinden gidecekler.
Bütün insanlar da şu anlayış vardır Çocuk okur büyük adam olur işi iyi olur parası iyi olur evlenir mutlu mesut yaşar Allah'ına inanır ibadet eder ölür ve Cennet'e gider ve bu yaşantı biçiminde olmayan hiçbir şeyi kabul etmezler.
Uyanın artık! Devler gerçek uzaylılar gerçek deniz kızları gerçek Cinler ve Şeytanlar gerçek Hayaletler gerçek illa kendi gözlerinizle mi görmelisiniz? Işınlanmak mevcut Zamanda yolculuk etmek zaman makinesi bulundu daha neler neler var fakat bütün insanlar bu sabit fikirden çıkamadıkları sürece hiçbir şey başaramazlar biz çok geri kaldık hem de çok geri kaldık ki şeytanların dünya da kurduğu imparatorluklarını bile fark edemiyoruz gökyüzüne bakınca boş mavi ve beyaz bulut görüyor insanlar geceleri ise yıldızları ve çeşitli gezegenleri ama bir şeyi görmüyorlar gökyüzün de bulunan bir boyutu aslın da görmek çok basit onlar oradalar bizi izliyorlar bizde deneyler yapıyorlar fakat bunu hiçbir insan fark etmiyor...

Aynen.

1- Zaman yolculuğu var, ama sadece hükümetin adamları kullanabiliyor. Türkiye'ye gelse bile bakan,başbakan,bakan çocuğu vs. dışında kimse kullanamayacak. İnanmayan "John Titor" diye Google'ye girsin.
2- Hayalet gördüm zaten, inanıyorum. (Rainbow Dash'in hayaletiydi)
3- Deniz kızı da gördüm, uzaylı gerçek değilse ufolar nerden geliyor? Sadece devlere katılmıyorum, Atlantisle beraber kayboldular. Olsa olsa denizaltında yaşıyorlardır.
4- Cin ve Şeytanlara zaten herhangi bir dini olan herkes inanır, sadece onları sevmezler ve onlara itaat etmezler o kadar.
5- Ben de zaten paralel evrenlere inanıyorum. Ve çizgi film karakterleri bile paralel evrenlerde gerçektirler bence.
6- Her yerdeler.

Bu cümle güzel beğendim.. Gerisi biraz bilimkurgu.. Çoğu şey insanlara korku salıp, onları belli bir düzende tutmak için uydurulmuştur..

Zamanda yolculuk geçmişe gitmek haricinde inanırım.. Ama icat edildiğine inanmam.. Zaten makineyle olacak iş değil.. Uzaya çıkmak zorundayız ki uzaya çıksa (USA mi çıktı zamanda yolculuk için Rusya görür onları yayılır medyaya).. Yani inanmam.. İki tarafta birbirini gözetliyor..

Dev olayı geçmişte doğru evet.. İnsanlar geçmişte daha büyüktü.. Büyük insan kemikleri bulundu buna inanırım.. Ama şimdi yok devler..

Deniz kızıda saçma (tabi sexy olurlarsa olsun isterim..).. O kadar balıkçılık yapılıyor birinde bile gerçek canlı video olarak internete düşmez mi?

Işınlanmak da imkansız paradoxları var.. Paradoxları daha çözemiyorlar o bulunmaz.. Şimdi çözüldü diyeceksin de 1 kişi mi çözecek.. Bunca zamandır birsürü bilim adamı yaşadı biri bile çözemedi mi?

İnsanlar yaratıcı olduğu sürece gelişebiliriz.. Merak duygusu lazım bu tarz bilim kurgu ürünlerine inanmadan önce.. bir şey icat etmek istiyorsan somut düşünmelisin..

Işınlanmayı zaten insanlar dışındaki tüm yaratıklar biliyor.

Sen bu konu da ne için durup saçma düşüncelerini insanların aklına sokmaya çalışıyorsun? Benim dediklerime ister inan ister inanma umrumda değil.benim dediklerimi araştırırsanız bir çoğunun gerçek olduğunu görürsünüz.Bana ne inanmazsan inanma öyle yaşa ve öyle kör bir şekilde kal ve öl.Beni hiç ilgilendirmez.1 ay içinde İsviçre de deniz kızı bulundu fotoğrafları ve videoları da mevcuttur daha evvel de bulundu ve görüntülendi kendi kafana göre konuşuyorsan daha bu konu da zamanını kaybetme sen kendi çalışmana ve iyi mutlu bir hayat sürmene bak sen eğer tepen de bilmediğin canlılar ve garip ışıklı şeyler varsa rüyada olduğunu san ve kör yaşantına devam et.

kardeşim herkes düşünce paylaşıyor kavga yaratmayı bırak (sen düşünce paylaşmaktan çok kavga yanlısısın galiba). bahane sürmeye kalkışma (kötü çocukluk vs.), benden daha beter bahanelerin olamaz.

Madem bu kadar gizli sen nereden biliyorsun.. Eğer internete sızsa tüm internetten kaldırır adamlar.. Nasıl eline geçiyor? Bu tip şeylere inanmak yerine H.A.A.R.P projesi gibi şeylere inanın.. Onlar daha gerçekçi ve daha çok kanıt var..

Uzaylıların dünyaya düştüğüne inanmam.. Adam ışık hızında yol alıyor (elinde teknoloji var) dünyayı hesaba katmayıp dünyaya çaklıacak?

1- ışık hızına ulaştımı gemiyi kontrol edemezsin. dogstar filmini seyreden herkes bilir.
2- zaten uzaylılar hiçbir konuda bizi ve gezegenimizi hesaba katmıyor ki? her konuda onlar için biz mağara adamı gibiyiz.

Madem bu kadar gizli sen nereden biliyorsun.. Eğer internete sızsa tüm internetten kaldırır adamlar.. Nasıl eline geçiyor? Bu tip şeylere inanmak yerine H.A.A.R.P projesi gibi şeylere inanın.. Onlar daha gerçekçi ve daha çok kanıt var..

Uzaylıların dünyaya düştüğüne inanmam.. Adam ışık hızında yol alıyor (elinde teknoloji var) dünyayı hesaba katmayıp dünyaya çaklıacak?

dünyada tam olarak gizli hiçbir yer yoktur. dünyamızdaki en gizli yer bile biliniyor. sonuçta oralarda da insan çalışıyor. 51.bölge de vikipedi sağolsun açığa çıktı. oradaki bir ufo:

• Beğen
Reactions: DIO

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aynen.

1- Zaman yolculuğu var, ama sadece hükümetin adamları kullanabiliyor. Türkiye'ye gelse bile bakan,başbakan,bakan çocuğu vs. dışında kimse kullanamayacak. İnanmayan "John Titor" diye Google'ye girsin.
2- Hayalet gördüm zaten, inanıyorum. (Rainbow Dash'in hayaletiydi)
3- Deniz kızı da gördüm, uzaylı gerçek değilse ufolar nerden geliyor? Sadece devlere katılmıyorum, Atlantisle beraber kayboldular. Olsa olsa denizaltında yaşıyorlardır.
4- Cin ve Şeytanlara zaten herhangi bir dini olan herkes inanır, sadece onları sevmezler ve onlara itaat etmezler o kadar.
5- Ben de zaten paralel evrenlere inanıyorum. Ve çizgi film karakterleri bile paralel evrenlerde gerçektirler bence.
6- Her yerdeler.

Işınlanmayı zaten insanlar dışındaki tüm yaratıklar biliyor.

kardeşim herkes düşünce paylaşıyor kavga yaratmayı bırak (sen düşünce paylaşmaktan çok kavga yanlısısın galiba). bahane sürmeye kalkışma (kötü çocukluk vs.), benden daha beter bahanelerin olamaz.

1- ışık hızına ulaştımı gemiyi kontrol edemezsin. dogstar filmini seyreden herkes bilir.
2- zaten uzaylılar hiçbir konuda bizi ve gezegenimizi hesaba katmıyor ki? her konuda onlar için biz mağara adamı gibiyiz.

dünyada tam olarak gizli hiçbir yer yoktur. dünyamızdaki en gizli yer bile biliniyor. sonuçta oralarda da insan çalışıyor. 51.bölge de vikipedi sağolsun açığa çıktı. oradaki bir ufo:

Nazi Uşakları -_-

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

kabul ediyorum, nazinin kölesi olmasam da sistemin taraftarıyım. bence komünizm daha iyiydi. inanmayan bulgaristanda varna ve sofya hariç şehirlerini gezsin bakalım. komünizmde (o aşağıladığınız nazi sistemi) böyle değildi. sıkı disiplin vardı ve şehirler daha gelişmişti. (duydum, öyleymiş. ben sadece 1 kez gezdim)

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu uzaylı olduğunda insanları canlı bakışı sadece insan olarak değişiyor mikroskobik canlılar! bitkiler! Ve artık gizli nerdeyse hiçbir şey kalmadı star wars daki şu hologramlar bile 51. bölgede bulunuyorken evrendeki tek canlıyız diye inkar etmek biraz saçma sonuçta paralel evrenler var ve bilimsel araştırmalara göre şuanda verdiğim her karar başka yerde başka sonuçlara yol açabiliyor. Evrende yanlızız kavramı yanlıştır. uzaylılar vardır bitki olabilir mikroskobik canlı olabilir şu yargıyı yıkın artık uzaylı diyince aklınıza ilk ufo geliyor. DÜNYA DIŞINDAKİ CANLIDIR UZAYLI 2 AYAKLI OLMASI MI LAZIM UZAYLI OLMASI İÇİN !

Söylediklerim genele yöneliktir isteyen kendine pay çıkartır isteyen üstüne alınır.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu uzaylı olduğunda insanları canlı bakışı sadece insan olarak değişiyor mikroskobik canlılar! bitkiler! Ve artık gizli nerdeyse hiçbir şey kalmadı star wars daki şu hologramlar bile 51. bölgede bulunuyorken evrendeki tek canlıyız diye inkar etmek biraz saçma sonuçta paralel evrenler var ve bilimsel araştırmalara göre şuanda verdiğim her karar başka yerde başka sonuçlara yol açabiliyor. Evrende yanlızız kavramı yanlıştır. uzaylılar vardır bitki olabilir mikroskobik canlı olabilir şu yargıyı yıkın artık uzaylı diyince aklınıza ilk ufo geliyor. DÜNYA DIŞINDAKİ CANLIDIR UZAYLI 2 AYAKLI OLMASI MI LAZIM UZAYLI OLMASI İÇİN !

Söylediklerim genele yöneliktir isteyen kendine pay çıkartır isteyen üstüne alınır.

aynen. belki bir pony olabilir şu uzaylı şeysi? evrende kesinlikle yalnız değiliz. o karar -sonuç işi de paralel evreni yaratıyor zaten.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen. belki bir pony olabilir şu uzaylı şeysi? evrende kesinlikle yalnız değiliz. o karar -sonuç işi de paralel evreni yaratıyor zaten.
Cidden hiç kimsede olmayan bir bakış açısı ama mantıklı dünya üzerideki bir hayvanın evrimleşmiş halide olabilir.:ha:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dogstar filmini seyreden herkes bilir.
En azından o kadar hızla gitmeyi başaran bir teknolojisi varsa galaksiyide biliyor demektir.. Yani tüm gezegenlerin yerini bilecek bir teknolojisi vardır.. Ona göre bir rota çizer.. En azından Star Wars izleyen bilir ya..

Nazi Almanyası zamanında ufa tipinde uçaklar yapılmış.. Belki onla bağlantılıdır bu ufo olayları.. Belgeselini seyretmiştim.. Soğuk savaş döneminde yapılmıştı.. Amaçları neydi hatırlamıyorum..

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
En azından o kadar hızla gitmeyi başaran bir teknolojisi varsa galaksiyide biliyor demektir.. Yani tüm gezegenlerin yerini bilecek bir teknolojisi vardır.. Ona göre bir rota çizer.. En azından Star Wars izleyen bilir ya..

Nazi Almanyası zamanında ufa tipinde uçaklar yapılmış.. Belki onla bağlantılıdır bu ufo olayları.. Belgeselini seyretmiştim.. Soğuk savaş döneminde yapılmıştı.. Amaçları neydi hatırlamıyorum..

Uzaylıların zeki olduğunu zannedip hata yapıyor olabiliriz.Küçücük mikrop gibi birşeyde olabilirler.İnsanlardan özür dilerim bir gözle görülür Amip de olabilir x_x

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylıların zeki olduğunu zannedip hata yapıyor olabiliriz.Küçücük mikrop gibi birşeyde olabilirler.İnsanlardan özür dilerim bir gözle görülür Amip de olabilir x_x
En ufak 1 hücre bile gelse uzaydan buraya o uzaylıdır.. Hatta bizde uzaylıyız ona kalırsa.. Uzayda yaşıyoruz sonuçta..

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Filmlerde vs. hep bize subliminal mesaj veriyorlar... Amerikan askerinin kahraman olduğuyla ilgili.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

onlar hızlı saldırı için yapılmış.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sherin bak çok ünlü bir haber vardır rusyada düşen UFO diye bir göz at istersen?

Uzaylıda biliyor nereye düşeceğini.. Gelişmiş yerlere düşüyor.. Araplara düşse oturturlar uzaylıyı başında 7/24 Kur'an okurlar (vatos bulup kur'an okudukları gibi :p)

Ben eskiden bu uzaylı olaylarına çok meraklıydım.. Yani öneri vermene gerek yok hepsini biliyorum.. Çok araştırırdım.. Sonra ne mi oldu, saçma olduklarını öğrendim.. Bu işte Illuminati'nin bile parmağı var.. İnsanları uzaylı diye tasarladıkları o tipe inandırmak ve tek kurtuluş yolunun U.S.A olması gibi.. Sana saçma gelebilir ama şu an adamlar insanların aptallaşmasını sağlayacak bir şey yapmaya çalışıyorlar.. Tıpkı H.A.A.R.P. gibi bir şey.. Benim inanmama sebebim bu.. Evet uçuk bir fikir ama eskiden de Amerika uzaya koydukları uyduları kullanarak lazer ile füze kalkanı gibi kalkan yapmak istiyorlardı.. Hatta adını hatırlamıyorum "R"li birşeydi nükleer silahsızlanma fırsatını bu uyduların olacağına inandığı için reddetti.. Amerika'nın devlet politikasında dünyada tek devlet olma ilkesi vardır.. Yani çalışmalarını buna yönelik yapar.. Uzaylılar da buna dahil..

Bu konuda konuşulmaz.. Başka bir konuda anlatabilirim.. :)

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Uzaylıda biliyor nereye düşeceğini.. Gelişmiş yerlere düşüyor.. Araplara düşse oturturlar uzaylıyı başında 7/24 Kur'an okurlar (vatos bulup kur'an okudukları gibi :p)

Ben eskiden bu uzaylı olaylarına çok meraklıydım.. Yani öneri vermene gerek yok hepsini biliyorum.. Çok araştırırdım.. Sonra ne mi oldu, saçma olduklarını öğrendim.. Bu işte Illuminati'nin bile parmağı var.. İnsanları uzaylı diye tasarladıkları o tipe inandırmak ve tek kurtuluş yolunun U.S.A olması gibi.. Sana saçma gelebilir ama şu an adamlar insanların aptallaşmasını sağlayacak bir şey yapmaya çalışıyorlar.. Tıpkı H.A.A.R.P. gibi bir şey.. Benim inanmama sebebim bu.. Evet uçuk bir fikir ama eskiden de Amerika uzaya koydukları uyduları kullanarak lazer ile füze kalkanı gibi kalkan yapmak istiyorlardı.. Hatta adını hatırlamıyorum "R"li birşeydi nükleer silahsızlanma fırsatını bu uyduların olacağına inandığı için reddetti.. Amerika'nın devlet politikasında dünyada tek devlet olma ilkesi vardır.. Yani çalışmalarını buna yönelik yapar.. Uzaylılar da buna dahil..

Bu konuda konuşulmaz.. Başka bir konuda anlatabilirim.. :)
Her neyse biz kopalım boş verelim şimdilik bunları.