Az önce ben elimde .357 Magnum tabancası ile onu sorguya çektim ölüm korkusundan her şeyi söyledi masum.hazırım
Hemen öldürdüğüm bir geyiğin dilini temizleyerek onunkiyle ciddi bir ameliyat yaptım ve kollarını bacaklarını sargıladım.Gün 3 saat 00:57
Aranızdan çadırda @Skyles i elleri ve bacakları ve dili kesilmiş ölmek üzere olarak buldunuz. birileri ona doktorluk yapmalı.
oyunda ssorgua çekmek yok!Az önce ben elimde .357 Magnum tabancası ile onu sorguya çektim ölüm korkusundan her şeyi söyledi masum.
O geçti bile yeni mesajlara bak [DOUBLEPOST=1409863462,1409863403][/DOUBLEPOST]01: 13 @Zorinkun_ 'u minicik sinekçik ısırmışoyunda ssorgua çekmek yok!
98IamLegend98 onun kollarını ve ayaklarını bandajla sardı. dna sını aldı. dna sı A+ çıktı. onunla kanı aynı olan birisini beklior.Gün 3 saat 00:57
Aranızdan çadırda @Skyles i elleri ve bacakları ve dili kesilmiş ölmek üzere olarak buldunuz. birileri ona doktorluk yapmalı.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun?98IamLegend98 onun kollarını ve ayaklarını bandajla sardı. dna sını aldı. dna sı A+ çıktı. onunla kanı aynı olan birisini beklior.
Hemen öldürdüğüm bir geyiğin dilini temizleyerek onunkiyle ciddi bir ameliyat yaptım ve kollarını bacaklarını sargıladım.
Saptırma oyunu saalaağk01.20
ve ormandaki ayak sesleri yakınlaşmaya başlar vee
pantolonu ayakkabısı ve elleri kanlı bir şekilde ve elinde baltasıyla ....... steve gelir ! ve amacı normal dünyayı pixelleştirmektir .
fasffasfasfsa
oyuna kayıtsız karıştığın ve saptırdığın için alınmıan. alınmayanların mesajları geçerssiz.01.20
ve ormandaki ayak sesleri yakınlaşmaya başlar vee
pantolonu ayakkabısı ve elleri kanlı bir şekilde ve elinde baltasıyla ....... steve gelir ! ve amacı normal dünyayı pixelleştirmektir .
fasffasfasfsa