LegendMC
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Craftbukkit te gitti... Allah rahmet eylesin. Neyse spigot daha güzelCraftBukkit Kapatiliyor....Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Craftbukkit te gitti... Allah rahmet eylesin. Neyse spigot daha güzelCraftBukkit Kapatiliyor....Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mojang satın alıyor diye Bukkit bitmek zorunda mı yani? Ne kadara aldılar acabaCraftbukkit kaldiriliyor mojang bukkiti satin aldi.... Spigot Devam![]()
hyr craftbukkit gibi bir şey çikaracaklar fakat benim duşunceme göre crack devri bitiyor bi duşunsene ? ben o yuzden pre açtim sunucuyu bugun. bide abilerden biktiğim için.Mojang satın alıyor diye Bukkit bitmek zorunda mı yani? Ne kadara aldılar acaba![]()
Zorin sağolsun artık bende gelebilirimhyr craftbukkit gibi bir şey çikaracaklar fakat benim duşunceme göre crack devri bitiyor bi duşunsene ? ben o yuzden pre açtim sunucuyu bugun. bide abilerden biktiğim için.
BANA SKİN LAZIM DEĞİL LÜTFENBende tonlarca premium hesap var skinsiz ama :I
Sorunun ne senin? Bende ki bütün hesapların sahipleri şifrelerini değiştirdi zorine git.B38T14 BANA DA HESAP GÖNDER MİNECRAFT mİNETTAR OLURUM LÜTFEN BANA SKİN LAZIM DEĞİL LÜTFEN
IanC2004 müydüSorunun ne senin? Bende ki bütün hesapların sahipleri şifrelerini değiştirdi zorine git.
Hea adam hackden ban yemişti en son 3 gün 30 dk falan sonra bir baktım şifresini değiştirmiş. Ama hack yapan ben değildim çünkü hiç hack kullanmadım.IanC2004 müydü![]()
Ne güzel parkur yapıyordukHea adam hackden ban yemişti en son 3 gün 30 dk falan sonra bir baktım şifresini değiştirmiş. Ama hack yapan ben değildim çünkü hiç hack kullanmadım.
Benim ise ''wiggle wggle'' geldi.Ne güzel parkur yapıyordukŞimdi IanC diyince aklıma şu gemi yağmaladığımız zamanlar geldi
![]()
Serverlere wiggle wiggle yazıp çıkıyodum arkasından geri girip bakıyorum hala devam ediyolarBenim ise ''wiggle wggle'' geldi.SS bile duruyor ben de.
![]()