Efsanevi-Mesajlar | Sunucunuzda Düzenlenemeyen Mesaj Kalmasın! | Giriş, Çıkış, Ölüm, Whitelist

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4

Merhaba arkadaşlar yeniden bir başka eklentim ile karşınızdayım.
Bu eklenti, sunucunuzda düzenleyemediğiniz ölüm, giriş, çıkış ve whitelist gibi mesajları dilediğiniz gibi renk desteği ile düzenleyebilmenizi sağlar.
Ayrıca, bu eklentinin size sağladığı tüm ayrıcalıkları istemez iseniz devre dışı bırakabilir ve dilediiğiniz zaman aktif edebilirsiniz.

Sunucunuz whitelist modundayken her hangi bir oyuncu girmeyi dener ise ayarlanabilir renk destekli bir mesaj gönderebilirsiniz. Örneğin;

Ayarlanabilir renk destekli ölüm mesajları örnekleri;

Aynı bunlar gibi ayarlar dosyamızda yüzlerce mesaj bulunmaktadır. Çıkış sisteminde tek bir sistem vardır. Sunucudan ayrılan her kimseyi sunucuya duyurur.
Fakat giriş sisteminde iki seçenek vardır. Biri oyuncunun girdiğine dair sunucuya duyuru gönderir bir diğer ise
Sadece sunucuya giren oyuncuya gönderilen özel bir mesaj listesidir. Ve tabi ki her ikisi de devre dışı bırakılabilir veya aktifleştirilebilir.

Komutlar & Izinler
/efsanevimesajlar - Ana komut, eklenti kısa bilgi.
/efsanevimesajlar yenile - Eklenti ayarları yenileme komutu.

efsanevimesajlar.anakomut - Ana komuta erişim izini.
efsanevimesajlar.yenile - Eklenti ayarları yenileme izini.

Yerleştirmeler
Yerleştirmeler eklenti ayarlarında mesajlarınızı düzenlerken kullanılabileceğiniz bir araçtır.
Örneğin bir oyuncuyu bir başka oyuncu katlettiğinde katil ismini nasıl eklenti ayarlarına aktaracağız gibi soruların cevabıdır.
Yani sizler bu yerleştirmeleri kullanarak katil ismini veya ölen her kimsenin ismini mesajlarınızda kullanabileceksiniz. Örneğin; '&c%oyuncu% &e%katil% Tarafindan Katledildi!' bu mesaj sunucunuzda; TheLegendArt Notch Tarafindan Katledildi! olarak gözükür. Görsellendirmek gerekirse;

Fotoğrafındaki "TheLegendArt" yazısı yani ölen kişi ayarlarda "%oyuncu%" ve "Iskelet" yazısı ayarlarda "%katil%" olarak geçer.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Artık Türk Pluginleri Daha Fazla Olmalı Türk Minecraft'ını Dünyada Göstermemiz Lazım.Hem Sunucularımızla Hemde Pluginlerimizle :D

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Artık Türk Pluginleri Daha Fazla Olmalı Türk Minecraft'ını Dünyada Göstermemiz Lazım.Hem Sunucularımızla Hemde Pluginlerimizle :D

Sunucularımızı Alman Arkadaşlarıma tanıttım mesela,Lapisiyle,İnsanların Creative'de Sevgili,Hatta kedi köpek aramasına kadar herşeyi öğrendi ._.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kendin plugin hayal gucunle uretsene hazir olan pluginler bize lazim degil!

AdaletTim99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Kendin plugin hayal gucunle uretsene hazir olan pluginler bize lazim degil!

Eeeee.Bu zaten yok mu hazırda?
Siz bu yorumları sadece ismi Efsanevi-Mesajlar olduğu için atabildiniz. Eminim ki ismini farklı yapsaydım hiç biriniz böyle yorum atmazdınız. Ayrıca; bu yaptığınız gerçekten saygısızlık. Bu benim ilk eklentim değil bunun gibi yüzlerce eklentim var benim ve az çok yarısını paylaştım her birinizde çok iyi biliyorsunuz. Peki bana anlatın; Sohbet-Gardiyanı eklentisinde neden sustunuz benzeri var? Engelli-Komutlar eklentisinde neden sustunuz aynılarından binlerce var? Hos-Geldin eklentisinde neden sustunuz bukkitde her sayfada en az üç tane aynısından varken? Yeni mi aklınıza geldi lan bu işlev orjinalliği? Çekin gidin bir daha yorum falan atmayın konularıma

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

AdaletTim99

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Siz bu yorumları sadece ismi Efsanevi-Mesajlar olduğu için atabildiniz. Eminim ki ismini farklı yapsaydım hiç biriniz böyle yorum atmazdınız. Ayrıca; bu yaptığınız gerçekten saygısızlık. Bu benim ilk eklentim değil bunun gibi yüzlerce eklentim var benim ve az çok yarısını paylaştım her birinizde çok iyi biliyorsunuz. Peki bana anlatın; Sohbet-Gardiyanı eklentisinde neden sustunuz benzeri var? Engelli-Komutlar eklentisinde neden sustunuz aynılarından binlerce var? Hos-Geldin eklentisinde neden sustunuz bukkitde her sayfada en az üç tane aynısından varken? Yeni mi aklınıza geldi lan bu işlev orjinalliği? Çekin gidin bir daha yorum falan atmayın konularıma

Hll kardeşim :) o degilde oyna.newsurvival.net gibi plugin paketi yapabilinmi

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Pluginin LegendaryMessages plugininin kopyası gibi.Aynı işlemi ondada yapabilirsin.Yapılan şeyleri yapmak yerine kendin hayal et!

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

Senin çok iyi bir author olduğunu biliyorum.Sana hakaret etmedim yani Kendi hayal gücünle bir plugin yaparmısın demek istedim örneğin bi npc ekler milleti troller gibi !
LegendarryMessages fark görmedim onun için

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı fakat legendarymessage plugininde bunların hepsi var 2 li 3 lü özelliğiyle paylaşırsan kullanılmaz legendarymessage ın türkçe halini bastan kodlayarak bizlere sunabilirsiniz ki bizde bunu kullanırız.Yinede başarılar önerimi bi gözden geçir