Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Minik şirin ikonlar.. Bu yazıyı pek anlayamadım. minecraftta yapmayı bildiğim tek ikon creeper yüzüKulelerin üstünü tamamlayın ve "Bilgi,Faction vb." yazan yerlere minik şirin ikonlar yerleştirin.Çok sade kalmış böyle.
Böyle yorumlar geleceğini biliyordum. Kesinlikle çalıntı değil. Puckete Gidip karşılaştırabilirsiniz. Baktığınızda hemen hemen hiçbir yerinin benzemediğini göreceksiniz.Oha be oha ! Pucket Networkdan çalınmış tamamen ! İnsan konu açmaya utanır ! Yazık Emek hırsızlıgı !
Kötü yorumunuz için teşekkürlerÇirkin Görünüyor.
İyi bir builderKötü yorumunuz için teşekkürlerPeki sizce neler eklenmeli ?
Bu bir "Builder olabilir miyim ?" sorusumuydu yoksa bizi küçük mü düşürmeye çalışıyorsun ? Sonuçta ilk lobimizİyi bir builder![]()
Bu pixel art olayı hoşuma gitti (her nereye koyacağımı bilmesemde). Name tag derken ne demeye çalıştığızı anlamadım.Bence lobilerde pixel art güzel durabilir o faction gibisinin yazılı olduğu yeri name tag gibi yaparsanız hoş durur bence başka sw yaptıysada benim aklıma daha yeni geldi.
İsim etiketi. Benim yaptığım bir name tag mesela.Bu pixel art olayı hoşuma gitti (her nereye koyacağımı bilmesemde). Name tag derken ne demeye çalıştığızı anlamadım.
Peki teşekkürlerİsim etiketi. Benim yaptığım bir name tag mesela.
![]()