Yeni WasGamer Lobisi

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulelerin üstünü tamamlayın ve "Bilgi,Faction vb." yazan yerlere minik şirin ikonlar yerleştirin.Çok sade kalmış böyle.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulelerin üstünü tamamlayın ve "Bilgi,Faction vb." yazan yerlere minik şirin ikonlar yerleştirin.Çok sade kalmış böyle.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Minik şirin ikonlar.. Bu yazıyı pek anlayamadım. minecraftta yapmayı bildiğim tek ikon creeper yüzü :D Birkaç örnek resim atabilir misiniz ?

ByLoxer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oha be oha ! Pucket Networkdan çalınmış tamamen ! İnsan konu açmaya utanır ! Yazık Emek hırsızlıgı !

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha be oha ! Pucket Networkdan çalınmış tamamen ! İnsan konu açmaya utanır ! Yazık Emek hırsızlıgı !
Böyle yorumlar geleceğini biliyordum. Kesinlikle çalıntı değil. Puckete Gidip karşılaştırabilirsiniz. Baktığınızda hemen hemen hiçbir yerinin benzemediğini göreceksiniz.

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Pucket'a benziyor biraz daha farklık bir şey yapmaya çalışın

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence lobilerde pixel art güzel durabilir o faction gibisinin yazılı olduğu yeri name tag gibi yaparsanız hoş durur bence başka sw yaptıysada benim aklıma daha yeni geldi.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence lobilerde pixel art güzel durabilir o faction gibisinin yazılı olduğu yeri name tag gibi yaparsanız hoş durur bence başka sw yaptıysada benim aklıma daha yeni geldi.
Bu pixel art olayı hoşuma gitti (her nereye koyacağımı bilmesemde). Name tag derken ne demeye çalıştığızı anlamadım.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben yorum yapmıcaktım ama yapasım geldi bi anda.Şimdi şu %70 olayı nerden çıktı gerçekten saydınızmı ? Sonra Ordaki kuleler çok garip dumuş.Eğer . Sonra Ortadaki Yazılarda Görüntüyü bozmuş ne diyelim Yapı Her yönden kötü gözüküyor hadi yapıyı geçtim biraz etrafına özen göstersenizya düpedüz çimen... Ya ne diyim bilemedim.Uzatmıyım çok kötü olmuş kanımca fazla bir emek bulamadım.