Yeni WasGamer Lobisi

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben yorum yapmıcaktım ama yapasım geldi bi anda.Şimdi şu %70 olayı nerden çıktı gerçekten saydınızmı ? Sonra Ordaki kuleler çok garip dumuş.Eğer . Sonra Ortadaki Yazılarda Görüntüyü bozmuş ne diyelim Yapı Her yönden kötü gözüküyor hadi yapıyı geçtim biraz etrafına özen göstersenizya düpedüz çimen... Ya ne diyim bilemedim.Uzatmıyım çok kötü olmuş kanımca fazla bir emek bulamadım.
Bence o kadarda kötü değil :( %70 derken işte bahçe falan yapıcaz mağaraların içini oyup portal alanı yapıcaz. Aşağı yukarı %70 i bitmiş oluyor sayıyı tabikide salladım manyakmıyım ben hesap yapıyim :D . Bana göre ilk haritam olduğu için başarılıyım :p

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence o kadarda kötü değil :( %70 derken işte bahçe falan yapıcaz mağaraların içini oyup portal alanı yapıcaz. Aşağı yukarı %70 i bitmiş oluyor sayıyı tabikide salladım manyakmıyım ben hesap yapıyim :D . Bana göre ilk haritam olduğu için başarılıyım :p
O çimenlik alanlara küçük kulübeler falan ekleyebilirsiniz evlerden birinde gizli bölme ordan Bu map şu kişi tarafından şu server için yapılmıştır yazısı fln ekliyebilirsiniz.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O çimenlik alanlara küçük kulübeler falan ekleyebilirsiniz evlerden birinde gizli bölme ordan Bu map şu kişi tarafından şu server için yapılmıştır yazısı fln ekliyebilirsiniz.
kendisi yapıyorken niye şu kişi tarafından şu server için yapılmıştır desinki? -- kötü olmuş

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendisi yapıyorken niye şu kişi tarafından şu server için yapılmıştır desinki? -- kötü olmuş
Anlamak zor değil beynini kullanman yeterli kendi adını yazıp şu ekiple kendi sw için yapılabilir yazcak.
Bu map TheAxiall tarafından Wasgamer a yapılmıştır.

ByLoxer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nasıl benzemiyor . Ben Ercan Taner ilede görüştüm izinde almamızsınız . Bildign tabelalr filan Factiın yazan yerler aynı kuleler aynı .

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl benzemiyor . Ben Ercan Taner ilede görüştüm izinde almamızsınız . Bildign tabelalr filan Factiın yazan yerler aynı kuleler aynı .
Kuleler aynı değil. Onlarınki buzdan birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir tek tabelalar aynı. Haritanın yapım aşamasındaki fotoğrafları da var zaten elimde

BATN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben yorum yapmıcaktım ama yapasım geldi bi anda.Şimdi şu %70 olayı nerden çıktı gerçekten saydınızmı ? Sonra Ordaki kuleler çok garip dumuş.Eğer . Sonra Ortadaki Yazılarda Görüntüyü bozmuş ne diyelim Yapı Her yönden kötü gözüküyor hadi yapıyı geçtim biraz etrafına özen göstersenizya düpedüz çimen... Ya ne diyim bilemedim.Uzatmıyım çok kötü olmuş kanımca fazla bir emek bulamadım.
Türkçeyi katleden kardeşimiz.. .(

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki teşekkürler :D Birşeyler yapmaya çalışırım.
Sakın ekleme zaten çok eksikleri var spawn'ın , bari acemice gözükmesin sakın ekleme :!

Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum :)[DOUBLEPOST=1409983732,1409983675][/DOUBLEPOST]
Bence buraya bir resim at biz karşılaştıralım.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakın ekleme zaten çok eksikleri var spawn'ın , bari acemice gözükmesin sakın ekleme :!

Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum :)[DOUBLEPOST=1409983732,1409983675][/DOUBLEPOST]
Bence buraya bir resim at biz karşılaştıralım.
Tabi :D ama yazım yanlışları yapmasaydım iyi olurdu :/

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kulelerin üstü tamamlanırsa daha iyi olur. bahçeyi zaten yapacakmışsınız daha ama yine de hatırlatıyım öyle boş kalmasın çünkü :lol: Ve arkadaşların dediği gibi yazıların üzerine icon'lar eklenebilir. Mesela bilginin üstüne minecraft'taki paper'ın pixel art'ı. yada işte faction üzerine kılıç vb. Uçan şeyleri sevdim ancak ne olduklarını anlayamadım.