- En iyi cevaplar
- 4
Merhaba arkadaşlar. Yeniden bir farklı eklentim ile karşınızdayım.
Bu eklenti gerçekten basit bir eklenti ve ben bunu aylar öncesinde yazmıştım paylaşmak şimdi nasip oldu.
Eklentinin amacı aynen isminden belli olabileceği gibi sunucunuza oyuncu getiren kullanıcıları ödüllendirmenizi sağlar.
Bu eklenti ile birlikte şu sunuculardaki "Reklamcı" saçmalığını azaltabilmeyi ve verdiğiniz ödüller sayesinde
Sunucunuza daha fazla oyuncu getirebilmeyi umuyorum.
Eklenti Hakkında
Eklentinin çalışma sistemi çok basittir. Kullanıcılar kendilerini kimin önerdiğini /oneren <oyuncu> komutuyla bildirir
Ve o öneren kişiye eklenti ayarları tarafından ayarlanabilir bir ödül verir. Peki şimdi soracaksınız ki bu ödülü nasıl biz ayarlayacağız.
Ayarlar dosyasındaki satıra ödül komutu girerek yapacaksınız. Bu eklenti önceden sadece para veriyordu fakat daha sonra
Daha ayarlanabilir kılabilmek için ne yapabilirim sorusuna cevap olarak geliştirdim.
Sunucunuzda bulunan her eklentiye ait tüm komutları çalıştırabilmekte. Oraya yazdığınız komutu eklenti konsol tarafından gönderilmiş gibi girecektir.
Örneklendirelim. Ben sunucuma oyuncu getiren adama para mı vermek istiyorum? Hemen komutuma yazıyorum ki 'eco give %oyuncu% 5000' (Essentials) veya 'money give %oyuncu% 5000' (iConomy) veya eşya mı vermek istiyorum? Hemen yazıyorum 'give %oyuncu% 1 10'.
Sunucunuzda geçerli olan her komut kullanılabilir.
Ve tabi ki bu komut sadece bir defa kullanılabiliyor. Oyuncu bu komutu kullandığında eklenti dosyalarının içerisinde "onerenler.yml" dosyası oluşur
Ve kullanıcının ismi o dosya içerisine kaydedilir. Bu sayede komut tek kullanımlık oluyor ve sizlerde kimin kimi önerdiğini görebiliyor olacaksınız.
Ayrıca eklenti içerisinde geçen tüm mesajlar yine eklenti ayarlarından düzenelenebilmekte!
Komutlar & Izinler
/oneren <oyuncu> - Oneren oyuncu bildirme komutu.
oneren.komut - Oneren oyuncu bildirme komutuna erişim izini.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: