Herkes Bilgisayarındaki Oyunları Yazsın.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben 2011 yılına kadar çıkan oyunları oynuyorum tarih farketmez 2000 2005 1995 hiç farketmez adam gibi oyun olsun yeter şimdi ki gibi göz boyuyan oyunlar değil de adam gibi oyunlar zaten o yıllarda çıktı

Bkz. Half Life
1990 yapımı oyunlar favorimdir çünkü oyunun hikayesini adam akıllı anlıyorsun.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1990 yapımı oyunlar favorimdir çünkü oyunun hikayesini adam akıllı anlıyorsun.
Aynen ya zaten o yıllarda çıkan oyunlarda grafik yerine hikayeye önem veriliyordu şimdi ise hikaye diye bir şey kalmadı oyunlar Hollywood filmi gibi hepsi birbirinin aynısı

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Aynen ya zaten o yıllarda çıkan oyunlarda grafik yerine hikayeye önem veriliyordu şimdi ise hikaye diye bir şey kalmadı oyunlar Hollywood filmi gibi hepsi birbirinin aynısı
Kimi oyuncuyu anlamıyorum ben takmışlar kafayı grafiklere grafik kötüyse oyun demiyorlar bu kişilerin yaptıkları çok yanlış bence oyun demek kaliteli bir grafik demek değildir.Ben 8 Bit oyunlar oynarım çünkü O oyundan zevki aldın mı bir daha kurtulamıyorsun bunu gören kişiler benimle dalga geçiyor fakat oyun zevkinden anladıklarını hiç sanmıyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kimi oyuncuyu anlamıyorum ben takmışlar kafayı grafiklere grafik kötüyse oyun demiyorlar bu kişilerin yaptıkları çok yanlış bence oyun demek kaliteli bir grafik demek değildir.Ben 8 Bit oyunlar oynarım çünkü O oyundan zevki aldın mı bir daha kurtulamıyorsun bunu gören kişiler benimle dalga geçiyor fakat oyun zevkinden anladıklarını hiç sanmıyorum.
Valla benim gibisi yoktur diye düşünüyordum varmış ben oyunun hikayesine bakarım grafiğine değil oyun kendini oynatmalı saçma sapan hikayeler oluşturup üzerine grafiği dayıyorlar millette oyunu süper sanıyor sanki oyun dünyasında devrim yaratmış zannediyor ben GTA 5'i çok isterdim çıkmadan önce çok met ettim süper çok kral oyun diye çünkü fragmanında ki o dolu dolu şehir yaşamı beni kendine sevdirdi ama sonra oyunun kendi tekrar eden bir oyun olduğunu anladım şu adamı öldür şu bankayı soy şu arkadaşımız bize ihanet etti kes biç böyle oyunlara oyun diyenleri ben anlamıyorum arkadaş

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Cs 1.6 efsane ve grafiğide hiçbir etki etmiyor.[DOUBLEPOST=1409995970,1409995890][/DOUBLEPOST]
Valla benim gibisi yoktur diye düşünüyordum varmış ben oyunun hikayesine bakarım grafiğine değil oyun kendini oynatmalı saçma sapan hikayeler oluşturup üzerine grafiği dayıyorlar millette oyunu süper sanıyor sanki oyun dünyasında devrim yaratmış zannediyor ben GTA 5'i çok isterdim çıkmadan önce çok met ettim süper çok kral oyun diye çünkü fragmanında ki o dolu dolu şehir yaşamı beni kendine sevdirdi ama sonra oyunun kendi tekrar eden bir oyun olduğunu anladım şu adamı öldür şu bankayı soy şu arkadaşımız bize ihanet etti kes biç böyle oyunlara oyun diyenleri ben anlamıyorum arkadaş
Bence oyuncudan oyuncuya göre değişir. Misal bende yapboz oyunlarından nefret ediyorum ve oyun saymıyorum. Dediğim gibi değişir bence.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski oyunları seviyorsan Deus Ex oyna bence çok iyi oyun :D

• Beğen

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Minecraft
Minecraft FTB
Minecraft At Launcheri
Minecraft Technich Launcher

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Cs 1.6 efsane ve grafiğide hiçbir etki etmiyor.[DOUBLEPOST=1409995970,1409995890][/DOUBLEPOST]
Bence oyuncudan oyuncuya göre değişir. Misal bende yapboz oyunlarından nefret ediyorum ve oyun saymıyorum. Dediğim gibi değişir bence.
Hayır onu demeye çalışmıyorum yani oyunların hikayesi hep aynı kendini tekrar eden bir senaryo ancak eski oyunlarda böyle değildi hep yaratıcı fikirler ortaya atılırdı Half Life çıktığında piyasada nasıl bomba etkisi yaratmıştı veya Far Cry ve Crysis hepsi özgün fikirli oyunlardı ancak şimdiki oyunlar hep aynı ya süper gücün düşmanı yok ediyorsun ve en güçlü halini alıyorsun ya yasa dışı işler yapıyorsun ya da tek kişilik ordu olup düşmanı yok ediyorsun daha ileriye gitmiyor oyun camiası demek istedğim buydu.[DOUBLEPOST=1409998234][/DOUBLEPOST]Ya konu dışına çıkmış gibi olacağım ama bana şöyle soygun yapabileceğimiz bir oyun önerirmisiniz Payday falan demeyin allah aşkına

abadlsp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo hadi başlıyoruz :D
STEAM:
Counter Strike: Global Offensive
Rust
DayZ: Standalone
TESV: Skyrim
Team Fortress 2
Unturned
ETS 2
Mafia 2
Tropico 4
Saint's Row 4
Tomb Raider
CoD: BO2 Single
CoD: BO2 Multiplayer
CoD: BO2 Zombies
LEGO Marvel Super Heroes
Left 4 Dead 2
Bully: Scholarship Edition
Call of Juarez: Gunslinger
Far Cry 3
Garry's Mod
Bioshock Infinite
PAYDAY 2
Orcs Must Die 2
Mount & Blade: Warband
Hitman: Absolution
Worms Revolution
Goat Simulator
Guncraft
Thief
State of Decay
Dota 2
Game Dev Tycoon
Don't Starve
The Forest
Portal 2
Audiosurf
Sniper Elite V2
GTA 4
Peggle Deluxe
Medal of Honor Singleplayer
Medal of Honor Multiplayer
Infestation
Cook, Serve, Delicious!
Terraria
GTA: Episodes From Liberty City
Thomas Was Alone
Amnesia: The Dark Descent
Just Cause 2 Singleplayer
Just Cause 2 Multiplayer
Turbo Dismount
Ace of Spades
Batman: Arkham Asylum GOTY Edition
The Stanley Parable
Surgeon Simulator
Magicka
Scribblenauts Unlimited
Super Crate Box
Sanctum 2
Contagion
Arma: Cold War Assault
Batman: Arkham City GOTY
Bejeabi 3
BookWorm Deluxe
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Command and Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Crysis 2 Maximum Edition
Dead Island: Epidemic
Dead Space
DIRT 3
Escape Rosecliff Island
F.E.A.R.
F.E.A.R. 2: Project Origin
F.E.A.R. 3
F.E.A.R.: Extraction Point
F.E.A.R.: Perseus Mandate
Feeding Frenzy 2: Shipwreck Showdown Deluxe
Frozen Hearth
Guardians of Middle-earth
Guns of Icarus Online
Hitman: Sniper Challenge
L.A. Noire
Magicka: Vietnam
Metro: Last Light
Mortal Kombat Kollection
Nether
Only If
Out of the Park Baseball 14
Pid
Robocraft
Serious Sam 3: BFE
SpaceChem
The Lord of the Rings: War in the North
The Walking Dead
The Walking Dead: Season Two
The Walking Dead: 400 Days
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
Thief - Opportunist
Universe Sandbox
Unturned Permanent Gold Account Upgrade (Bu da yazıyor oyunlarda neden bilmiyorum :p)

ORIGIN:
Battlefield 3
Battlefield 4
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Crysis 2 Maximum Edition
Dead Space
Dead Space 3
Medal of Honor
Mirror's Edge
The Sims 2 Ultimate Collection
The Sims 3
The Sims 3 : High-End Loft Stuff
The Sims 3 : Late Night

UPLAY:
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed 4 Black Flag
Far Cry 3

CRACK:

South Park: The Stick of Truth

Ha bi de hiç bi kategoriye uymayan Minecraft :p

74 Adet Steam DLC var onları saymıyorum :p

kaç gb[DOUBLEPOST=1409998855,1409998782][/DOUBLEPOST]
Point blank misafir çocuğu için. :D

:D

SkullHead

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1)Team Fortress 2
2)NosTale
3)Left4Dead2
4)Don't Starve
5)Plants vs. Zombies
6)Robocraft
7)Sniper Elite V2
8)Unturned
9)Minecraft(Technic Launcher filanda var)

• Beğen

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hayır onu demeye çalışmıyorum yani oyunların hikayesi hep aynı kendini tekrar eden bir senaryo ancak eski oyunlarda böyle değildi hep yaratıcı fikirler ortaya atılırdı Half Life çıktığında piyasada nasıl bomba etkisi yaratmıştı veya Far Cry ve Crysis hepsi özgün fikirli oyunlardı ancak şimdiki oyunlar hep aynı ya süper gücün düşmanı yok ediyorsun ve en güçlü halini alıyorsun ya yasa dışı işler yapıyorsun ya da tek kişilik ordu olup düşmanı yok ediyorsun daha ileriye gitmiyor oyun camiası demek istedğim buydu.[DOUBLEPOST=1409998234][/DOUBLEPOST]Ya konu dışına çıkmış gibi olacağım ama bana şöyle soygun yapabileceğimiz bir oyun önerirmisiniz Payday falan demeyin allah aşkına
Misal assasin creed revelationstan sonra hep aynı oyunun karakterini değiştirip yaptı. Ben Assasin creed ikiden aldığım zevki ac üçten almadım. Bu görüşüne katılıyorum. Hep kopyasını yapıyorlar.[DOUBLEPOST=1410000529,1410000420][/DOUBLEPOST]
Godfather ikide istediğin zaman soygun yapabiliyordun herhalde. (Yanlış bilgi vermiş olmayayım da) Birde şuna göz at ister isen @|Sincapl

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Misal assasin creed revelationstan sonra hep aynı oyunun karakterini değiştirip yaptı. Ben Assasin creed ikiden aldığım zevki ac üçten almadım. Bu görüşüne katılıyorum. Hep kopyasını yapıyorlar.[DOUBLEPOST=1410000529,1410000420][/DOUBLEPOST]
Godfather ikide istediğin zaman soygun yapabiliyordun herhalde. (Yanlış bilgi vermiş olmayayım da) Birde şuna göz at ister isen @|Sincapl
Godfather 2 oyununa uzun zamandır başlamak istiyordum bu vesile ile başlamış olayım o zaman videodaki oyunda süper bir denerim

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Swat 4 var birde. Yardımcı oldu isem ne mutlu bana. İyi forumlar iyi kebaplar. :D
Swat 4'ü çok seviyordum hep oynuyordum sonra bitti :( Ama neyse kebab fındıklı ise süper olur :D[DOUBLEPOST=1410001605,1410001436][/DOUBLEPOST]
Swat 4 var birde. Yardımcı oldu isem ne mutlu bana. İyi forumlar iyi kebaplar. :D
Sana tekrardan teşekkürler önerinle The Godfather 2'ye başlıyorum resimleri çok hoşuma gitti Mafia 2'den sonra çok iyi gider bu :D